Novice

Veste, kako so videti Lumpiji?

Vabljeni v Mercatorjev kreativno-domišljijski natečaj »Ustvarjajmo Lumpije«.

Vse novice

Posodobljene recepture HiPPovih mlečnih formul

Za pripravo HiPP mlečnih formul uporabljamo le najboljše ekološko mleko tistih krav, ki so se večino leta pasle zunaj v svojem naravnem habitatu in ki so jedle le ekološko krmo. Ekološko mleko skrbno predelamo tako, da iz njega lahko pripravimo adaptirano mlečno formulo, ki je po sestavi tako blizu materinemu mleku, kot je to le mogoče.

Materino mleko je za nas zlati standard, iz katerega črpamo navdih in ki je tako bogato, da odpira še številne možnosti za adaptacijo mlečnih formul. Po zgledu materinega mleka tudi našim adaptiranim formulam dodajamo naravno mlečnokislinsko kulturo, ki je bila originalno izolirana iz materinega mleka. Materino mleko ni sterilno, kot so mislili včasih, ampak vsebuje dragocene mikroorganizme, ki naselijo dojenčkov prebavni trakt in ga tako zaščitijo. Poleg številnih dragocenih snovi, vsebuje tudi prehranske vlaknine, ki so hrana koristnim črevesnim mikroorganizmom, da se ti lažje namnožijo. Mi smo jih izolirali iz ekološke laktoze in jih prav tako dodajamo mlečnim formulam.

600x400px_hipp_clanek_naravainznanost_mojmalcek_krave.jpg


Zaradi nove Direktive o začetnih formulah za dojenčke in nadaljevalnih formulah za dojenčke in majhne otroke smo prilagodili recepture naših mlečnih formul HiPP ORGANIC COMBIOTIC® in HiPP ORGANIC. Spremembe temeljijo na najnovejših znanstvenih spoznanjih, ki so plod raziskav materinega mleka. Na podlagi tega so zdaj naše formule še bolj prilagojene posebnim prehranskim potrebam dojenčkov. Ena izmed novosti je, da zdaj nadaljevalnim formulam HiPP 2 in 3 dodajamo DHK (dokozaheksaenojsko kislino), omega-3 maščobno kislino, ki prispeva k razvoju možganskih in živčnih tkiv ter vida. Ker telo v prvih mesecih otrokovega življenja samo ne more proizvesti zadostne količine LCP (dolgoverižnih večkrat nenasičenih maščobnih kislin), jih pri HiPPu svojim začetnim formulam dodajamo že dolgo časa.

600x400px_hipp_clanek_naravainznanost_mojmalcek_1.jpg


Ostale spremembe pri HiPP mlečnih formulah so še ...
... prilagojene vsebnosti nekaterih vitaminov in mineralov,
... prilagojene smernice hranjenja glede na najnovejša znanstvena dognanja o energijskih potrebah in potrebnem vnosu beljakovin,
... enostavnejša priprava zahvaljujoč izboljšani topnosti: stekleničko s formulo lahko tako zdaj pripravite v petih preprostih korakih.
Vas zanima še več o naših posodobljenih recepturah?
Enostavno skenirajte QR-kodo, ki jo najdete na vseh naših novih zavojčkih formul ali sledite tej povezavi.

600x400px_hipp_clanek_naravainznanost_mojmalcek_mleko.jpg


Ali ste vedeli?

Vse HiPP mlečne formule prihajajo iz enega od HiPPovih ogljično nevtralnih proizvodnih obratov, zahvaljujoč uporabi obnovljivih virov energije in podpori globalnih projektov za zaščito podnebja.Promocijsko sporočilo

Teme

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.