Novice

Izšla je otroška revija Pikapolonica pomlad - poletje 2023!

Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Pomlad in poletje bosta še zabavnejša s Pikapolonico!

Vse novice

Nove knjige na knjižnih policah

Na knjižnih policah vsak mesec predstavljamo nove knjige za otroke in starše ter za vzgojitelje, učitelje in mentorje.

»Knjige so moja strast, slikanice pa moja velika ljubezen. Te, ki so predstavljene na »Knjižnih policah«, so me navdušile z vsebino, s pripovedjo, z ilustracijami ali z obojim. Knjige so zelo različne, a verjamem, da bo vsaka našla svojega bralca. Upam, da vam bom s kratko predstavitvijo olajšala izbor in vas opozorila na kakšno, ki bi jo sicer lahko spregledali.«

Maja Črepinšek, vaš knjižni molj


Za založnike
Objave niso plačane, ampak so po izboru uredništva Moj malček. Če ste izdali novo knjigo in bi radi, da jo predstavimo, vas vabimo, da pošljete sporočilo po elektronski pošti na naslov mojmalcek@infopress.si. Način sodelovanja je podrobneje opredeljen v datoteki "Pogoji sodelovanja na Knjižnih policah", ki jo izberete med datotekami spodaj.

Za pregled izbora knjig iz »Knjižnih polic« in "Za starše, vzgojitelje in mentorje" izberite med datotekami spodaj!

Teme

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.