Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Naravno proti slabosti

Zapestnice proti slabosti lahko po zelo ugodni ceni naročite v e- trgovini na mojmalcek.si!

Kako težko je biti nasmejan, poln delovnega elana in pozitivne energije, če ti je kar naprej slabo, ve skoraj vsaka nosečnica. Lahko bi si pomagali čisto preprosto in povsem naravno, z zapestnicama, ki nežno pritiskata na akupresurno točko in s tem omilita slabost.

Slabost je povsem naraven spremljevalec začetka nosečnosti. Občuti jo 80% nosečnic. Večini slabost poneha do tretjega meseca, nekaterim ženskam pa je slabo do poroda. Ni povsem jasno zakaj, vendar se slabost pogosteje in močneje pojavlja pri vitkih ženskah. Mnenja o tem, ali ima slabost kakšno varovalno funkcijo, na primer, da ne bi nosečnica pojedla ali popila česa nevarnega za plod, so deljena. Prav mogoče je tudi, da je le nezaželen stranski učinek hitrih sprememb hormonskega stanja v telesu.
 
Naravna samopomoč
Težko je biti sijoč, poln elana in nasmejan, če se ti zdi, da boš vsak čas bruhal. Še posebno težko je nosečnici v službi, ker za večino delovnih okolij ni sprejemljivo, da bi kazali slabo počutje. Lahko bi si pomagali s preprosto in naravno metodo – s pritiskom na točko na zapestju, ki jo označujemo kot P6. To je pomembna akupresurna točka, ki leži na poti iz možganov prek srca do želodca. Točko P6 najdemo, če si položimo tri prste – prstanec, sredinec in kazalec - na zapestje druge roke tako, da se prstanec ravno dotika konca dlani. V tem položaju s kazalcem pritisnemo na sredino zapestja. Pritisnemo tako močno, da učinkuje, vendar ne toliko, da bi čutili neugodje. Pritisk na točko P6 pomaga pri slabosti tudi, kadar nam je slabo na vožnji z avtomobilom, letalom ali ladjo.
 
Zapestnici proti slabosti
Ker pa ni mogoče, da bi si točko P6 tiščali kar vso nosečnost, si pomagamo s posebnima zapestnicama proti slabosti. Gotovo ste jih že opazili v lekarnah, po ugodni ceni pa so na voljo tudi v spletni trgovini Mojega malčka. Zapestnica proti slabosti je mehek elastičen trak, ki ima na notranji strani izboklinico. Zapestnici namestimo na obe roki, tako da izboklinica pritiska na točko P6. Nosimo ju po potrebi, podnevi ali ponoči, brez časovne omejitve. Stranskih učinkov nimata.
 
Kako deluje?
Zapestnica proti slabosti deluje po načelu akupresure, slabost pa prične lajšati skoraj trenutno. Akupresura je metoda stare kitajske medicine. Primerjajo s pritiskom na stikalo, s katerim prižgemo luč v prostoru. Ko pritisnemo na pravo akupresurno točko, v telesu znova vzpostavimo ravnotežje Qi-a ali Chi-a, energijskega pretoka v telesu. S pritiskom povečamo pretok krvi na mestu stimulacije, pospešimo izločanje endorfinov, ki blažijo bolečino, in sproščamo mišice. Na telesu je več akupresurnih točk, ki lajšajo občutek slabosti. Točka P6 je med njimi najpomembnejša, zato so jo stari Kitajci imenovali »notranja vrata«.

Zapestnice proti slabosti lahko zelo ugodno dobite v spletni trgovini na mojmalcek.si!


Tudi za otroke!

Zapestnici proti slabosti, ki si ju boste privoščili v nosečnosti, lahko uporabljate tudi kadarkoli kasneje, na primer, na poti z avtomobilom, letalo, vlakom, ladjo... Pomagata tudi proti slabosti zaradi stresa in bolezni (tudi pri slabosti po kemoterapiji). Zapestnice proti slabosti so še posebno koristne za otroke, ki jim je v avtomobilu rado slabo. Seveda lahko uporabite tudi tablete proti slabosti, ki jih kupite v lekarni. Toda tablete je treba zaužiti določeno število ur pred odhodom na pot, zapestnice pa imate lahko kar v predalu avtomobila, da jih uporabite takoj, ko se pokaže potreba. Zapestnice za otroke so v manjši velikosti, saj se morajo primerno tesno prilegati otroškemu zapestju, pa tudi izboklinica, ki pritiska na točko P6, je pri otroških zapestnicah malo manjša.
 
Prednost zapestnic
Prednost zapestnic proti slabosti je, da učinkujejo povsem naravno, hkrati pa so klinično preizkušene. Delujejo brez zdravil, brez stranskih učinkov in brez roka uporabnosti. V priročno majhni plastični škatlici, ki jo lahko imate vedno s seboj, sta dve zapestnici. Zapestnice so za večkratno uporabo in brez omejitve trajanja, uporabite pa jih lahko kjerkoli in kadarkoli.

Zapestnice proti slabosti lahko zelo ugodno dobite v spletni trgovini na mojmalcek.si!

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.