Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice

Kdaj bom imela preventivne preglede v nosečnosti?

V nosečnosti vas čaka veliko pregledov pri vašem izbranem ginekologu, ki bo »vodil« vašo nosečnost. Naročal vas bo na »redne preventivne preglede«, s katerimi bo spremljal potek nosečnosti, vaše zdravje in razvoj otroka, ki ga nosite. Nanj se boste obrnili tudi, če bo prišlo do kakšnih zdravstvenih težav.

 Kdaj me bo naročal na redne preventivne preglede?
- Na prvi pregled se prijavite sami. Takoj, ko ugotovite, da ste noseči, se javite sestri pri vašem izbranem ginekologu, da vas naroči na »prvi sistematični pregled v nosečnosti«. Naročila vas bo čimprej oziroma v času do 12. tedna nosečnosti.
pregledi_v_nosecnosti_mala.jpg

- Če bo vaša nosečnost potekala brez zapletov in zdravstvenih težav, vas bo na slednje preglede naročila v 16., 24., 28., 32., 35., 37., 38., in 40. tednu nosečnosti. Če je v vaši ginekološki posvetovalnici zaposlena diplomirana babica, opravi preglede v 16., 32., 37., 38., in 39. tednu ona, sicer pa izbrani ginekolog.

- Če bo potrebno, vas bo ginekolog na pregled naročil tudi pogosteje. Morda vas bo napotil tudi na dodatne preiskave ali pa na preglede k drugim specialistom.Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.