Novice

Poletna številka Pikapolonice že v prodaji!

Poletna izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

Vse novice

Božično smučarsko doživetje v Tre Cime Dolomiti

Otroci uživajo skupaj z velikanskmi nasmejanimi snežaki.

Tre Cime v Dolomitih je večkrat nagrajeno smučišče znotraj območja Unescove svetovne dediščine. Smučarji lahko odkrivajo pet povezanih gora, skoraj 100 kilometrov smučarskih prog in sanjsko deželo za družine. Smučišče se ponaša z raznolikimi progami, odlično urejenimi pobočji in zajamčenim snegom. Nič čudnega, da je prejelo najvišje število točk v vseh ocenjevalnih kategorijah na skiresort.de.

Popolna sanjska dežela za družine

Ko gre za najmlajše obiskovalce, smučišče spreminja otroške sanje v resničnost. Nikjer drugje ne morejo uživati skupaj z velikanskmi nasmejanimi snežaki, v družbi severnega jelena Rudija in njegovih kožuhastih prijateljev ter na izbranih smučiščih za otroke. Družinska gora Baranci in številne majhne smučarske vlečnice vabijo najmlajše goste, da se prvič preizkusijo v smučanju. Ko pa imajo smučanja že dovolj, se zabava lahko nadaljuje na treh sankališčih. Zabava je zagotovljena! Žičnice poskrbijo za težji del – pot navzgor – zato ostane le še užitek spuščanja s sankami navzdol. Snežni topovi pa zagotavljajo, da je sankanje mogoče tudi v zimah, ko ni dovolj snega.

jelencki_za_net.jpg Italijanska edina čreda severnih jelenov
Severni jeleni so prave zvezde na gondolski postaji Croda Rossa. Občutljive živali se počutijo domače v divji naravi in včasih poskrbijo za zabavna in enkratna srečanja tudi na smučiščih.
Oskrba jelenov na gondolski postaji Croda Rossa je nepozabno zimsko doživetje za otroke. Mali obiskovalci lahko celo pomagajo, ko severne jelene hranijo z njihovim glavnim priboljškom, islandskim mahom in mešanimi žitnimi kroglicami.

bozicna_slika_za_net.jpg


Božična pravljica

Zvoki glasbe, okusna hrana in magične bleščeče luči. Smučišče Tre Cime Dolomiti bo od 2. decembra do 7. januarja 2018 edino smučišče na svetu, ki bo oblečeno v pravljično božično opravo. Nagrajeni kuharji bodo ustvarili posebne božične jedi, obiskovalce bodo očarali božično drevo s 1000 zvezdami, pravi Božičkov poštni urad, ogromen adventni venček in - jelen Rudi s sanmi, polnimi daril. Ali se še spominjate vonja sveže pečenega medenjaka, s katerim vas je babica vabila na mrzel zimski dan? Ali kako ste z njo listali po knjigi receptov? Nagrajeni kuhar Chris Oberhammer, televizijski kuhar Markus Holzer in njegovi kolegi iz Culinaria Tirolensis, Josef Mühlmann in sommelier Andrè Cis so prav tako prelistali knjige z recepti svojih babic in v izbranih smučarskih kočah vas bodo v božičnem času očarali in presenetili s starimi božičnimi jedmi – na njihov način.

Pravočasno pišite Božičku!

Toda božič na smučišču Drei Zinnen (Trije vrhovi) je več kot odlična hrana. Predvsem gre za mirno zimsko vzdušje, zaradi katerega je adventni čas tako edinstven. Za to, da lahko znova enkrat na leto doživimo čarobnost otroštva. Poskrbite torej, da boste pravočasno poslali svoje pismo Božičku… Tokrat ga lahko odpošljete s čisto prave Božičkove pošte na 2.050 metrov višine v sneženih Dolomitih. Potem se spustite na smučeh in poiščite veliki adventni venček, ki je skrite v eni od kmečkih smučarskih koč. S snegom pokrita planinska kmetija se bo iskrila kot v pravljici - in da, nekje bo Božiček že čakal z darili za mlade in stare.

Ta in še druga božična presenečenja čakajo na vas, vašo družino in prijatelje od 2. decembra v Tre Cime Dolomiti. Pustite se očarati z božičnim smučarskim vzdušjem, obkroženi s snežno belino, ter uživajte v božiču, kakršnega že dolgo niste doživeli - ali pa morda še nikoli.


Več informacij o Tre Cimi Dolomiti pa TUKAJ


Promocijsko sporočilo

Teme

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.