Novice

Caritas na Dunaju zbira odvečno sadje z vrtov

Na dunaju Caritas zbira sadje in zelenjavo, ki ju je poleti preveč na vrtovih, da jo razdeli med tiste, ki potrebujejo podporo. 

Vse novice

Aktualno

Naročite se na revijo Moj malček

Revija Moj malček je namenjena nosečnicam in staršem otrok v starosti od novorojenčka do prvih šolskih korakov. Nevsiljivo, privlačno in na razumljiv način, a strokovno popelje skrbne starše skozi navidez preprosta, vendar zelo pomembna poglavja starševstva.

Novi naročniki na revijo Moj malček prejmejo knjižno darilo.

Naročnino na revijo Moj malček lahko seveda tudi podarite. Tudi obdarovanci /ke dobijo knjižno darilo.

Revijo lahko naročite tudi kot darilo sorodnikom, prijateljem in znancem ob rojstvu otroka, rojstnem dnevu ali drugih priložnostih. K prvi poslani reviji bomo priložili tudi dopis z imenom tistega, ki je podaril naročnino na revijo, ter nalepko "Otrok v avtu". Seveda pa bo tudi novi naročnik (po plačilu naročnine) prejel knjižno darilo.

Če želite revijo Moj malček podariti, odkljukajte okence na obrazcu povsem spodaj in izpolnite podatke o obdarovancu, v "komentar" pa lahko zapišete besedilo voščila, ki ga bomo priložili prvi poslani reviji.

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo

Prosimo, da izpolnete spodnji obrazec za naročilo. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditev na vaš navedeni e-mail. Knjižno darilo prejmejo novi naročniki na revijo v 21 dneh po plačilu naročnine (podatke za plačilo naročnine boste prejeli po e-pošti).

Naročnina (10 številk) na revijo Moj malček znaša 34,65 EUR.
Naročnina vključuje DDV ter stroške pošiljanja revij v Slovenijo.
 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.