Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Aktualno

PRAVLJIČNI STUDIO, pripovedovalska igralnica Galerija Vodnikove domačije Šiška, 17. marec – 1. junij

Na Vodnikovi domačiji Šiška v nedeljo, 17. marca ob 11h odpirajo interaktivno razstavo za otroke Pravljični studio. Odprtje bodo pospremile zgodbe. Pripovedovali jih bodo Špela Frlic in otroci. Brezplačno, pridite. 

Vsi dogodki

Naročite se na revijo Moj malček

Revija Moj malček je namenjena nosečnicam in staršem otrok v starosti od novorojenčka do prvih šolskih korakov. Nevsiljivo, privlačno in na razumljiv način, a strokovno popelje skrbne starše skozi navidez preprosta, vendar zelo pomembna poglavja starševstva.

Darilo za nove naročnike na revijo Moj malček - knjiga Povežimo se s svojim otrokom.

povezimo_se_s_svojim_otrokom.JPGPovežimo se s svojim otrokom
15 srčnih projektov od trebuščka do dojenčka in naprej


Pol knjiga, pol dnevnik zajema čas od nosečnosti do rojstva in časa, ko dojenček rase v malčka. Poglavja v knjigi se začnejo z besedilom za nosečnice in mlade starše, na primer, Pogovor z trebuščkom, Dojenčkovo darilo za bratca ali sestrico, Urejanje sobice za dojenčka..., nato pa sledijo dnevniške strani, kamor mamica (ali očka) piše, riše in lepi fotografije.
Zato, da ustvarimo časovno kapsulo, kamor spravimo nežne spomine, da jih bomo nekoč odkrivali skupaj z otrokom ali pa kar mi sami. Avtorica Maša Strobl je z razumevanjem do bodočih ali mladih staršev ponudila veliko različnih možnosti. Tistim, ki nimajo časa ali želje, nudi možnost, da le tu in tam dodajo ključne besede, nekaj stavkov, fotografijo, šopek las...Tistim, ki imajo ustvarjalno žilico, pa predlaga poleg tega še 15 izvirnih projektov, s katerimi bodo ustvarili unikatne predmete in z njimi ujeli čudovite družinske spomine. Na primer, lepo okrašen steklen lonček spominov, kamor »vložimo« spomine, predlog za dnevnik nosečnice, ki ga bo nekoč podarila otroku, tablo vizij za dojenčka in družino... Nežno in toplo knjigo zaokrožijo sijoče fotografije. 

Naročnino na revijo Moj malček lahko seveda tudi podarite.
Obdarovanci /ke dobijo za darilo knjigo Povežimo se s svojim otrokom!

Revijo lahko naročite tudi kot darilo sorodnikom, prijateljem in znancem ob rojstvu otroka, rojstnem dnevu ali drugih priložnostih. K prvi poslani reviji bomo priložili tudi dopis z imenom tistega, ki je podaril naročnino na revijo, ter nalepko "Otrok v avtu". Seveda pa bo tudi novi naročnik (po plačilu naročnine) prejel knjižno darilo.

Če želite revijo Moj malček podariti, odkljukajte okence na obrazcu povsem spodaj in izpolnite podatke o obdarovancu, v "komentar" pa lahko zapišete besedilo voščila, ki ga bomo priložili prvi poslani reviji.

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo

Prosimo, da izpolnete spodnji obrazec za naročilo. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditev na vaš navedeni e-mail. Knjižno darilo prejmejo novi naročniki na revijo v 21 dneh po plačilu naročnine (podatke za plačilo naročnine boste prejeli po e-pošti).

Naročnina (10 številk) na revijo Moj malček znaša 34,65 EUR.
Naročnina vključuje DDV ter stroške pošiljanja revij v Slovenijo.
 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.