Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Prvič v šoli - knjiga za bodoče prvošolčke

03. avgust 2017

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Premagujeta strah, povezan z novim okoljem in novimi sošolci, spoznavata učiteljici in šolski red ter ugotavljata, da je v šoli prav prijetno. Prvošolci se bodo z glavnima junakoma knjige Prvič v šoli zlahka identificirali, Anjina in Nikova doživetja v šoli pa jim bodo olajšala prehod iz vrtca med prave šolarje. Knjiga je trdo vezana (21 x 21 cm).

»Sedem prikupnih zgodb, ravno prav dolgih za branje šolarčkom in bodočim šolarčkom, pripoveduje, kako je bilo, ko sta Anja in Nik postala prvošolca. Prva zgodba pove, kako je Anja pomirila svojega medvedka na večer pred prvim šolskim dnem. V drugi spremljamo Nika in očka po poti do šole. V tretji zgodbi Nika skrbi, kakšna bo njegova učiteljica. V četrti ne najde svojega razreda, saj so na šolskem hodniku vsa vrata enaka. V peti zgodbi izginejo Anjini novi copati, v šesti gre razred na izlet v živalski vrt, v sedmi zgodbi pa v učilnico prileti čebela. Bo koga pičila? Skupno sporočilo zgodb je - Kar pogumno, otroci! Ker je v šoli zabavno. Tudi kadar gre kaj narobe, se naučiš kaj novega!«
Maja Črepinšek, avtorica zgodb in ilustracij

Knjigo PRVIČ V ŠOLI je mogoče naročiti v e-trgovini TUKAJ. 
 

Dve zgodbi iz knjige pa si lahko za pokušino pogledate v spodnji pdf datoteki!

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.