Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Dobrodelni pohod 10.000 korakov zate in zame

25. september 2017

Kljub slabemu  vremenu se je na 2. tradicionalnem dobrodelnem pohodu po Ljubljani v parku Tivoli zbralo okoli 200 udeležencev. Helena Krempl Kumer, področni vodja podjetja Amway je direktorici Inštituta za avtizem in sorodne motnje, doc. dr. Marti Macedoni-Lukšič predala ček v vrednosti 3.400 evrov.

Direktorica Inštituta je izrazila hvaležnost podjetju Amway za donacijo in poudarila, da je izredno ponosna, da je bil ravno njihov Inštitut za avtizem in sorodne motnje letos izbran za donacijo, saj jim bodo zbrana sredstva omogočila nadaljevanje izvajanja terapij in obravnav avtističnih otrok v Sloveniji. Dobrodelni pohod 10.000 korakov zate in zame je del svetovne kampanje za otroke Eden za Enega, preko katere se podružnice, zaposleni in distributerji povsod po svetu vključujejo v lokalne projekte, ki pomagajo otrokom živeti bolje. Namen letošnjega dobrodelnega pohoda je bil pomagati Inštitutu za avtizem in sorodne motnje za financiranje in uspešno dokončanje projekta Več zdravja za otroke in mladostnike z avtizmom in njihove družine - Zora.

Projekt Zora pomeni zelo velik napredek v smislu celostne obravnave otrok z avtizmom in njihovih družin - zagotavljanja terapevtskih obravnav, podpore družinam in izobraževanja strokovnjakov ter staršev. V okviru projekta je bilo izvedenih 4782 terapevtskih obravnav za 260 otrok z avtizmom, 69 otrok je bilo vključenih v Center za kratkotrajno bivanje v Mariboru, izobraženih je bilo 81 strokovnjakov in 130 staršev.

 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.