Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Otrok otroku – kar 7.200 evrov za Delfinčke

02. oktober 2017

Lepo donacijo v višini 7.200 evrov so zbrali udeleženci     2. dobrodelnega Skazinega teka Otrok otroku. Polovico zneska so zbrali otroci s startninami, kar 720 jih je teklo, drugo polovico so k znesku dodali v Skazi.
2000 obiskovalcev je            uživalo čudovit jesenski dan, ogrevanje z Juretom Koširjem, koncert Mance Špik, otroške delavnice in animacije pravljično opravljenih animatorjev, kulinarika in veselje ob zabavi – v Velenju je bilo res veselo.

Zbrani denar je namenjen prav posebni plavalni skupini Plavalnega kluba Velenje - Delfinčki. Gre za 24 otrok z Downovim sindromom. Skupino je pred 14 leti ustanovila Katarina Praznik, ki skupaj z desetimi vaditelji ves čas prostovoljno pomaga otrokom, da splavajo, se rekreirajo, tekmujejo. Prejeta donacijska sredstva bodo namenjena pokrivanju stroškov za udeležbo na evropskem prvenstvu otrok z Downovim sindromom, ki bo konec oktobra v Parizu.

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.