Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Rotary klub podaril igrače romskim otrokom

30. december 2020

V romskem naselju Žabjek pri Novem mestu so pred kratkem z veseljem sprejeli posebnega dedka Mraza, ki je pripeljal - pa ne s sanmi - veliko otroških igrač. Te so zbrali mladi Rotarijci iz Interacta Ljubljana v sodelovanju z ženskim Rotary klubom Nike, katerega članica Janja Bogataj se je za to dobrodelnost dogovorila z voditeljico vrtca za otroke iz tega romskega naselja.

»Daril se bodo razveselili tudi vaščani. Posebej srečni pa bodo otroci, ker bodo igrače lahko odnesli kar domov,« je ob prihodu dveh Rotarijank iz kluba Nike in dveh članov Interacta na pragu vrtca dejala voditeljica vrtca. Srečanje je bilo naravnost čustveno ob pogledu srečnih otrok, ko so sprejemali darila. Ni kaj, ta »dedek Mraz« je vsem v vasi polepšal decembrske praznike.

rotary1.jpg

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.