Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Veste, kako so videti Lumpiji?

20. april 2021

Še ne veste, kako so videti Lumpiji? Vaši otroci pa so si jih zagotovo že kdaj narisali v svoji domišljiji. Prav zato Klub Lumpi k ustvarjanju Lumpi junakov vabi vse otroke med 4. in 10. letom starosti. »Ustvarjamo Lumpije« je kreativno-domišljijski natečaj, kjer lahko mladi umetniki zaplujejo med valovi neizmerne domišljije in s svojimi idejnimi rešitvami pomagajo oblikovati novo generacijo Lumpi junakov – vse do 15. junija 2021.

Mercatorjev Klub Lumpi je namreč vrtiljak kreativnosti, zabave in strokovnih nasvetov, je svet iskrivih idej. Namenjen je staršem in otrokom do dopolnjenega 7. leta starosti. Ker je Klub Lumpi predvsem otroško vesolje – prostor neizmerne zabave in nizanja številnih zamisli – potrebuje prav takšne junake. Vsako vesolje ima svoje predstavnike, kakšni pa so tokratni Lumpi junaki? Otroci vedo najbolje.

lumpi_2.jpg

Omejitev je nebo
Povabite svoje mlade ustvarjalce, da upodobijo svoje Lumpije, pri tem pa uporabijo barvice, voščenke, tempere, plastelin, les, svinčnik, barvne liste, naredijo kolaž … Namen je, da se iz idejnih rešitev likov, ki jih otroci oblikujejo, sestavi druščina novih Lumpi junakov. Omejitev je nebo, v fokusu pa je malčkovo osebno izražanje in veselje do ustvarjanja. »Izbrali bomo 5 Lumpi likov, njihove ustvarjalce pa nagradili s 1.000 evri. V Mercatorju razumemo mlade družine, pri otrocih pa spodbujamo ustvarjalnost, domišljijski svet, umetniško izražanje ...,« je povedala Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica področja marketinga in razvoja za Skupino Mercator. Sodelovanje je možno prek spletnega obrazca. Več o pogojih sodelovanja na lumpi.si/natecaj.

Enostavna včlanitev v Klub Lumpi
Pa tudi včlanitev v Klub Lumpi je zelo enostavna prek mobilne aplikacije Moj M, ki jo uporablja že več kot 200.000 ljudi. V aplikaciji so na enem mestu informacije o vseh ugodnostih, kot so zbiranje Lumpi točk in vrednostnih kuponov, pa tudi informacije o koristnih vsebinah in ugodnostih. Pogoj za članstvo je le kartica Pika, ki je preko aplikacije Moj M in njene ikone Klub Lumpi zelo enostavno dosegljiva. Tudi sicer aplikacija Moj M zelo poenostavi nakupe, s funkcionalnostjo M Pay pa nadomesti tudi zeleno ali zlato Piko ter tako omogoča plačevanje. Več o članstvu in številnih ugodnostih Kluba Lumpi je na povezavi lumpi.si. Ob vpisu v Klub Lumpi člani prejmejo darilo dobrodošlice, knjižico kuponov z izdelki, ki so primerni za določeno starostno obdobje otroka, in knjižico s koristnimi nasveti, ki sta jo pripravila pediatrinja dr. Anja Radšel ter športni pedagog Urban Praprotnik.

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.