Človeško telo – Interaktivni vodnik

Odkrij presenetljiva dejstva o človeškem telesu

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Te zanimajo možgani in kosti? Vse, kar želiš izvedeti o človeškem telesu, lahko odkriješ v tem interaktivnem vodniku z več kot 170 stranmi, polnimi neverjetnih slik in osupljivih dejstev, ki bodo močno obogatili tvoje znanje. Ne spreglej tudi nenavadnih videoposnetkov: samo odčitaj strani v tej sijajni knjigi in is oglej 11 nadvse zanimivih posnetkov o človeškem telesu v delovanju. To bo izvrstna zabava zate in za tvoje prijatelje!

Založba Učila International
Trda vezava, 176 strani
Mere: 27,5 x 22,5 cm
ISBN: 978-961-00-2097-4
 

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Dalaka - Glasbeno popotovanje v Zahodno Afriko, slikanica s CD

Knjiga je še nerabljena! Podajte se na glasbeno popotovanje in spoznajte čare Zahodne Afrike. Ob pesmih boste spoznali še afriška glasbila in izvedeli zanimivosti o afriški kulturi. Na priloženem CD se v raznoliki glasbi se prepletajo številni tradicionalni afriški inštrumenti, pisana slikanica v »afriških barvah« pa poleg ilustracij in zgodb o življenju v Afriki prinaša še besedni zapis pesmi.

v košarico
Namesto: 16,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Iskanje dragocene preproge – Lumpi Lumpi Moj prijatelj zmaj

Petejan je kaznovan, ker je uničil dragoceno preprogo v jedilnici. Zelo je žalosten, zato močno misli na svojega namišljenega prijatelja in zmaj Lumpi se mu resnično prikaže. Skupaj poletita, da bi kupila novo preprogo, vendar se tokrat izkaže za nerodo Lumpi!

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Risova bratovščina - Kompanjoni

Knjiga je še nerabljena! Lina se odpravi s starši v idilično gorsko vasico Podstena na božično zabavo očetovih poslovnih partnerjev. Lin kmalu ugotovi, da podjetju, ki odpira novo smučarsko središče sredi neokrnjene narave, ni mar za zimske radosti, za turiste in prebivalce tega kraja, ampak bi rado preiskal in prekopalo dolino blizu Podstene. Tam naj bi se namreč nahajali diamanti nezemeljskega izvora...

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Super Punca: Umetnost ličenja za princeske

Knjižica manjšega formata (13 x 16,5 cm), ravno prav velika, da jo spravimo v šolsko torbo, otroški nahrbtnik ali mamimo torbico, na prvih šestnajstih straneh z ilustracijami in preprostim besedilom razloži osnove ličenja. Sledijo črno bele strani z modeli, na katerih deklica z barvicami ali flomastri še sama ustvarja ličenje. Dodani sta še dve strani drobnih nalepk.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Tom Mraz

Tom je eden izmed pripadnikov Plemena. A ni takšen kot drugi - je okoren in težak in pripadniki Plemena ga spodijo v človeško mesto. Tam se skuša skriti, a pojavi se Ana, ki se odloči, da se bo z njim spoprijateljila. Tom ve, da se ne sme zaplesti, a še preden se popolnoma zave, ugotovi, da je pristal v človeškem svetu, v zmešnjavi družin in prijateljstev ter čustvenih navezanosti.

v košarico
Namesto: 18,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Skrivnost gradu Cant, 1. knjiga

Lucy Stenyar, marljiva služabnica in nehotena sostorilka pri podvigih hčerke lorda Canta, dela to, kar ji naročijo, nikoli ne laže in vedno prevzame krivdo za muhe svoje gospodarice. Velika napaka! Dvanajstprsta služabnica se znajde v težavah, ko postane zaveznica v Uporu žvečilnega gumija, ki ogroža temelje Baronije.

v košarico
Namesto: 18,35 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ta grajski, mladinska povest

Denis živi z mamo. Očeta ne pozna. Ko se mama znova poroči, se Denis prične družiti z dečki, s katerimi skupaj ušpičijo marsikatero neumnost – šprica šolo, krade v trgovini... Zgodba, ki pripoveduje dečku iz depriviligiranega okolja, bralca vleče iz dogodka v dogodek. Zaključek je srečen – pozitivna naključja dečka privedejo znova na pravo pot.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.