Kako živijo netopirji

Ivan Esenko

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ob zbirki šestih knjižic Kako živijo... zastane tudi odrasli, kaj šele otrok. Težko se je odtrgati od velikih, čudovitih fotografij živali in živega, zanimivega besedila, ki v vsakem stavku pove kaj novega. Ivan Esenko se je v zbirki posvetil živalim, ki jih lahko opazujemo okoli doma, na vrtu, na bližnjem travniku ali v gozdu. Ta slikanica pripoveduje o netopirjih, drobnih letečih sesalcih, ki so nam manj znani, ker jih je teže opazovati, a so zelo zanimivi, saj imajo zaradi svojega načina življenja kup posebnosti. Knjiga pomaga premagovati predsodke pred nenavadno živalco, ki je tudi zelo koristna na vrtu in v sadovnjaku. Navdušila bo otroke, ki radi opazujejo živali, staršem pa pomagala s tehtnimi odgovori.

Založba Okaši, 2014
Mehka vezava, 24 strani
Mere: 18,5 x 21 cm
ISBN: 978-961-6929-40-0

 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.