Zakaj pa ne?

Amadea Kovič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Konec osnovne šole je in pred glavno junakinjo, ki svoje dogodivščine ves čas pridno zapisuje v dnevnik, je dolgo, razburljivo poletje. Njena mama se odpravi v boj za poslansko mesto in ji tudi uspe priti v parlament. Pri tem ji pomaga sveže ločena teta, ki se naseli pri njiju in si prizadeva najti pravo pot naprej ter obenem poskuša ohraniti kolikor toliko urejen dom. Tako kot teto premetava iz ene skrajnosti v drugo, mora tudi glavna zapisovalka dogodkov dozoreti in se soočiti s posledicami svojih dejanj. Prva zaljubljenost in poletno flirtanje, prijateljstvo, zabave, lepotna tekmovanja, nočni potepi, obračunavanje z zlobnimi sestrami ter soočenje z osamljenostjo - vse to glavna junakinja popisuje z veliko mero humorja in iskrivosti.

Založba Mladinska knjiga, 2011
Trda vezava, 275 strani
Mere: 20,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-01-1761-2

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Dalaka - Glasbeno popotovanje v Zahodno Afriko, slikanica s CD

Knjiga je še nerabljena! Podajte se na glasbeno popotovanje in spoznajte čare Zahodne Afrike. Ob pesmih boste spoznali še afriška glasbila in izvedeli zanimivosti o afriški kulturi. Na priloženem CD se v raznoliki glasbi se prepletajo številni tradicionalni afriški inštrumenti, pisana slikanica v »afriških barvah« pa poleg ilustracij in zgodb o življenju v Afriki prinaša še besedni zapis pesmi.

v košarico
Namesto: 16,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Bratovščina orlovih kril

Knjiga je še nerabljena! Tomaž in njegovi prijatelji obožujejo kajtanje. Nadeli so si ime Bratovščina orlovih kril, kot da bi slutili, da jih bo ta njihov konjiček pripeljal na sled tihotapcem redkih ptičev...

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Postani modna oblikovalka – super punca, modne šablone + nalepke

Knjiga je še nerabljena! Ustvarjalni zvezek je namenjen deklicam, ki si želijo postati modna ustvarjalka. Osnova zvezka so črno-beli listi s prednatisnjenimi modeli oblačil ali pa le manekenk. Nanje otrok riše, barva in lepi, da ustvari lastne modele majic in drugih modnih oblačil.
 

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

In zmaj je pojedel sonce

Knjiga je še nerabljena! Aksinija Kermauner v svojem novem potopisnem romanu najstnikom ne odpira le literarnega okna v druge dežele, temveč tudi v drugačnost in stisko glavnih junakov, s katero se še toliko teže soočajo v tujem svetu. Od njihovih čustvenih stanj je odvisna podoba dežele, skozi njih presojajo popolnost in nepopolnost Kitajske, dežele modrosti in norosti, prijaznosti in obupa, modernosti in večtisočletne kulture.

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Toni Henderson in klapa iz stolpnice Orsom

Ben se preseli v veliko stolpnico, kjer ga otroci povabijo v svojo klapo, ki na sestankih premleva pomembne dogodke in se družno odloča, kako naprej. Vodja je skrivnostni Toni Henderson, vedno skrit pod kapuco in za sončnimi očali. O njem vedo le, da je odločen, pogumen in pravičen, čeprav včasih preveč vihrav. Nekega dne hišni svet otrokom prepove igro pred blokom zaradi majhne nerodnosti z žogo. Jezni otroci sklenejo, da se bodo postavili zase...

v košarico
Namesto: 11,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,50 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.