Skrinja pisana – Slovenske ljudske pesmi za otroke

izbrala Slavica Remškar, ilustracije Ančka Gošnik Godec,

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Slikanica Skrinja pisana z imenitnimi ilustracijami Ančke Gošnik Godec je prvič izšla leta 1998. V njej je devet pesmi; od takih zelo znanih: En, dva – smo doma, Novoletna, pa do manj znanih: Jazbec, Kosova ženitev, Micka koroška. Vesele, hudomušne in nagajive pesmi, primerne tudi za bralce začetnike.

Založba MK, 2015
Trda vezava, 14 strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN: 9789610137047

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Kdo se skriva v pragozdu?

Kartonka vsebuje zavihke pod katerimi se skrivajo različne živali, ki živijo v pragozodvih. Poleg tega so v karton odtisnjeni vzorci, ki so značilni za posamezne živali. Otroci torej lahko živali tudi otipajo in si tako lažje zapomnijo in povežejo vse lastnosti živali, poleg tega, pa se zaradi zavihkov zelo zabavajo.

v košarico
Namesto: 7,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Moja pobarvanka – Mia and Me, pobarvanka

Pobarvanka je še nerabljena! Zelo lepa pobarvanka bo navdušila otroke, ki so občudovalci zbirke knjig o Miji in vilinskem kraljestvu Centopiji. Pobarvanka prikazuje nenavadno, čudovito lepo vilinsko deželo, polno zelenih trat, cvetočih dreves, šumečih slapov, temačnih sotesk in razkošnih palač, na barvnem ozadju pa so črno beli liki glavnih junakov, samorogov in zmajev. To je pobarvanka, ob kateri otrok sanjari o Mijinih dogodivščinah, ob barvanju podob, ki so kot ilustracije, pa si lahko tudi izmišlja zgodbe, ki jih v knjigi ni.

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Kmetija - Zgodba z magnetki

Knjiga je še nerabljena! Otroci bodo neizmerno uživali ob poslušanju ali branju zgodbe. Izbirali bodo prave magnetke, jih razpostavljali po ilustracijah in dopolnjevali prizorišča. Tako bodo igraje spoznavali, kako poteka delo na gradbišču. Na koncu pa lahko domišljiji pustijo prosto pot in zgodbo povedo čisto po svoje.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Kuhati znam! Velika kuharica za male mojstre

Knjiga je še nerabljena!  Velika kuharica je navdušujoča kuharska knjiga za otroke, ki bi se radi naučili pripravljati obložene kruhke, palačinke, juhe, mesne jedi, solate, testenine, ribe, tortilje, rižote, mafine, torte, piškote, sladoled ... Korak za korakom, z veliko čudovitimi, nazornimi fotografijami in z dobro razumljivim besedilom, prikazuje tudi bolj zapletene jedi: mesenje testa za kruh, pico ali sadno pito, pripravo hamburgerja, nadevanega krompirja v lupini in ribe v testu.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Dinozavri in bajbulčki

Knjiga je še nerabljena! V bogato ilustrirani slikanici  je 19 hudomušnih, šaljivih in poučnih pesmic o dinozavrih in drugih "pošastnih", čarobnih bitjih.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.