Mala jata, strip

Job, ilustracije: Jan

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pri založbi Družina je izšel strip o treh prijateljih, otrocih, dveh dečkih in deklici, združenih v »Malo jato«, ki si želijo storiti čim več dobrega. Job (Jože Bertoncelj) je avtor besedila, Jan (Janko Testen) pa ilustracij. Strip je v nadaljevanjih v osemdesetih letih izhajal v reviji Mavrica. V knjižni izdaji stripa so povezane tri zgodbe. V prvi prijatelji najdejo dragoceno sliko, ki je izginila. V drugi zgodbi pomagajo na potresnem območju in se borijo z generalom tajne policije, samooklicanim vladarjem sodobnega sveta. V tretji zgodbi pa se podajo na reševanje Vojka Makarona. Strip bo všeč večjim otrokom, ki imajo radi napete detektivke.

Založnik o knjigi:

Mala jata? = sošolci Marta, Janez in Jernej. Združijo se v Malo jato (MJ), da bi storili čim več dobrega in lepega. Pri reševanju zapletov jim pomaga iskriva iznajdljivost in nauki iz veroučnih klopi in Svetega pisma. Načrte jim večkrat prekrižajo zlikovci = Predrzni srakači (PS). Znani tudi kot Pridni sloni (ampak samo takrat, ko jim je ta naziv potreben, da kaj dosežejo). A Mala jata se ne vda!
1. del: Izgine svetovno znana umetnina.
2. del: Mala jata pomaga na potresnem območju in se bori z generalom tajne policije elektronskega zmaja Microelectronica, samooklicanega vladarja sodobnega sveta.
3. del: Mala jata se poda v reševanje Vojka Makarona.

Založba: Družina, 2013
Trda vezava, 121 strani
Mere: 29,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-961-222-979-5
 

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Sherlock gospod Krok

Tole je imenitna knjiga za mulčke, ki bi jih radi spodbudili k branju. Zasnovana je kot kombinacija stripa in zgodbe. Besedilo je »razrezano« na krajše dele, kar otroke opogumi pri branju, poživljeno je z zabavnimi ilustracijami in močneje natisnjenimi stavki v oblačkih.

v košarico
Namesto: 14,97 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Mali detektiv in skrivnostne sanje

Mali detektiv Atikus in družba njegovih prijateljev, ki mu pomagajo pri reševanju zapletenih primerov goljufij, se tokrat spoprime z županom. Župan je bister falot, ki ima povsod nameščene kamere, da vidi vse, kar se dogaja v mestu, pod zemljo pa ima skrivni laboratorij, kjer ustvarja skrivnostne naprave, s katerim vpliva na vedenje in čustvovanje soljudi. Pri tem je zelo uspešen. Na srečo ima šibko točko - neumnega pomočnika, ki županovih ukazov ne izpelje prav.

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Toni Henderson in klapa iz stolpnice Orsom

Ben se preseli v veliko stolpnico, kjer ga otroci povabijo v svojo klapo, ki na sestankih premleva pomembne dogodke in se družno odloča, kako naprej. Vodja je skrivnostni Toni Henderson, vedno skrit pod kapuco in za sončnimi očali. O njem vedo le, da je odločen, pogumen in pravičen, čeprav včasih preveč vihrav. Nekega dne hišni svet otrokom prepove igro pred blokom zaradi majhne nerodnosti z žogo. Jezni otroci sklenejo, da se bodo postavili zase...

v košarico
Namesto: 11,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.