Pravljice – Hans Christian Andersen

Hans Christian Andersen, več ilustratorjev

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Ta zbirka s čudovito prikupnimi ilustracijami vsebuje osem Andersenovih najbolj priljubljenih pravljic, prirejenih za novo generacijo otrok: Cesarjeva nova oblačila, Jelka, Mala morska deklica, Slavec, Kraljična na zrnu graha, Snežna kraljica, Stanovitni kositrni vojak in Grdi raček.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Andersenove pravljice se še po dvesto letih živo dotaknejo otrok in odraslih. Sočustvujemo z malo morsko deklico, smejimo se nečimrnemu cesarju, ki je hotel nova oblačila, žalostimo se z grdim račkom, zmigujemo z glavo nad preobčutljivo kraljično, ki je spala na zrnu graha, sanjarimo o deželi Snežne kraljice... Ta izdaja osmih zgodb je velika, razkošna in bogato opremljena z imenitnimi ilustracijami osmih ilustratorjev različnih narodnosti, med katerimi smo lahko še posebno ponosni na tiste, ki jih je za Grdega račka naredila naša Polona Lovšin. Besedilo je nekoliko okrajšano in prirejeno za otroke (Mandy Archer), zato pa je na koncu knjige dodan življenjepis velikega pisatelja. Založba Učila International.

Založba Učila International, 2016
Trda vezava, 192 strani
Mere: 22 x 27,5 cm
ISBN: 9789610029441


 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.