Miro in Mara v živalskem vrtu

Davor Šunk, ilustracije Davor Šunk

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Nova zbirka Ježek je namenjena najmlajšim. Zgodbe sledijo vsakodnevnim prigodam brata in sestre, ki skozi igro, bratsko povezanost in ljubezen najmlajšim bralcem posredujejo osnovne moralne in družinske vrednote. Informativne, poučne in zabavno ilustrirane zgodbe imajo namen spodbuditi družinske, moralne in socialne vrednote, kot so ljubezen, solidarnost, plemenitost in uglajeno vedenje v družini, na ulici in v vrtcu. Serijo knjig je zasnoval hrvaški avtor, ilustrator in dizajner Davor Šunk. Nekateri naslovi so nastali tudi s soavtorji.

Založba V. B. Z., 2016
Trda vezava, 11 strani
Mere: 16 x 16 cm
ISBN: 978-961-6468-85-5
 

 

v košarico
Namesto: 8,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.