Veličastni Max - Max Milijonar

Trina Wiebe, ilustracije: David Okum

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Max večino časa razmišlja, kako bi z veličastno idejo postal milijonar. Idej mu nikoli ne zmanjka. Žal pa se vsi njegovi načrti končajo kot polomija. Tokrat pa ima res dober načrt. S pomočjo prijateljice Sid se namerava naučiti osupljivih čarovniških trikov. Ko se smeta pridružiti Maxovemu očku pri intervjuju s slavnim čarovnikom, otroka menita, da se jima je odprla neslutena priložnost. Izkaže pa se, da sta se zapletla v razkritje nevarne goljufije. Zabavna detektivska zgodba je izšla pri založbi Skrivnost.

Založnik o knjigi:
Max si od vsega na svetu najbolj vroče želi, da bi bil milijonar. Toda doslej so bili vsi njegovi poskusi, da bi na hitro obogatel, veličastne polomije.

Založba: Skrivnost, 2010
Mehka vezava, 94 strani
Mere: 13,5 x 18,5 cm
ISBN: 978-961-6793-11-7

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,50 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Mali detektiv in skrivnostne sanje

Mali detektiv Atikus in družba njegovih prijateljev, ki mu pomagajo pri reševanju zapletenih primerov goljufij, se tokrat spoprime z županom. Župan je bister falot, ki ima povsod nameščene kamere, da vidi vse, kar se dogaja v mestu, pod zemljo pa ima skrivni laboratorij, kjer ustvarja skrivnostne naprave, s katerim vpliva na vedenje in čustvovanje soljudi. Pri tem je zelo uspešen. Na srečo ima šibko točko - neumnega pomočnika, ki županovih ukazov ne izpelje prav.

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Toni Henderson in klapa iz stolpnice Orsom

Ben se preseli v veliko stolpnico, kjer ga otroci povabijo v svojo klapo, ki na sestankih premleva pomembne dogodke in se družno odloča, kako naprej. Vodja je skrivnostni Toni Henderson, vedno skrit pod kapuco in za sončnimi očali. O njem vedo le, da je odločen, pogumen in pravičen, čeprav včasih preveč vihrav. Nekega dne hišni svet otrokom prepove igro pred blokom zaradi majhne nerodnosti z žogo. Jezni otroci sklenejo, da se bodo postavili zase...

v košarico
Namesto: 11,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.