Kuharjeva knjiga - Andrej Kuhar v sodelovanju z Edvino Novak

Andrej Kuhar v sodelovanju z Edvino Novak

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Z Andrejem Kuharjem bomo kuhali tako kot doslej, le mnogo bolje. Z drobnimi dodatki in malo drugačnimi postopki nam kaže pot do bolj polnih in plemenitih okusov. In kaj bomo jedli? Le za pokušino: račje prsi v medu na steljici iz solate, leče in buč, peteršiljevo kremno juho z lososom, postrvje zavitke s šampanjsko omako, lososove zrezke s sladko vinsko omako, ajdove tortice z gorčično omako, pomarančne palačinke s sladoledom, narastek iz prosene kaše z vanilijevim sladoledom ...

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Oho, to je končno kuharska knjiga, kakršno smo starši že dolgo čakali. Najstniki, čudoviti veliki otroci, občutljivi, odprti do sveta, pa hkrati neverjetno egoistični, prepričani, da je mama za to, da jih streže, še zlasti v kuhinji. Prav njim zelo koristi, če se pričnejo učiti kuhanja. Zato, da bodo znali ceniti trud drugega, zato, da bodo znali pripraviti hrano zase in za prijatelje, morda pa celo kdaj še za družino, zato, da bodo pričeli premišljevati o zdravi prehrani! Knjiga ponuja veliko preprostih receptov za zdrave jedi - od zajtrkov, do malic, s katerimi si opomoreš od šole. Tu pa so še slastna hitro pripravljena kosila in pa jedi, s katerimi očaraš punce! Knjigo priporoča slavni Jamie Oliver.

Založba ValeNovak, 1999
Trda vezava, 180 strani
Mere: 22 x 27,5 cm
ISBN: 9616221221

v košarico
Namesto: 12,40 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Čičke & čačke, Risanje za sprostitev, ustvarjalni priročnik

Knjiga je še nerabljena!  Pripravite svinčnik, papir in tanek flomaster - in že lahko začnete. Vzorce preprosto povečajte, spremenite ali razširite. Pri tem ima domišljija prosto pot. Pomembno je, da risanje motivov zen čičk in čačk sprosti in spodbudi ustvarjalni tok. Vsi, ki verjamete, da niste nadarjeni za risanje in da ste popolnoma brez ustvarjalnega talenta, lahko prek te metode sebe in vse druge prepričate v nasprotno.

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.