Kviz ● Kako?, družabna igra

Igra je še nerabljena!

Založnik o igri:
Poznaš vse odgovore na vprašanje KAKO? Kviz v obliki družabne igre je namenjen radovednežem od 4. do 7. leta. Vprašanja so razdeljena na 7 tematskih sklopov: Človeško telo, Živali, Za mizo, Poklici, Naš vsakdan, Znanost in tehnika, Zemlja in narava. Kviz za druženje z otrokom na zanimivo in vedno aktualno temo KAKO?, ki jo otroci naravnost obožujejo. Odlična didaktična igra, ki vas lahko spremlja tudi na poti. Kviz vsebuje: 100 kartic z vprašanji + knjižico s pravilnimi odgovori in pojasnili. Vse skupaj je shranjeno v praktični škatli.

Maja Črepinšek, Moj malček o igri:
Pri založbi MK so izdali že drugo poučno družabno igro – kviz, ki je primeren za otroke od 4. do 7. leta. V lični kartonski škatli, primerno majhni tudi za na pot, je 100 kartic. Na vsaki je vprašanje, na primer: Kako pije žirafa? Nato sledijo trije možni odgovori, ki so sestavljeni tako, da otroka pritegnejo k osredotočenemu poslušanju, pravi odgovor pa lahko razbere s premislekom, tudi če sprva ne ve, kaj bi odgovoril. Vsaka kartica ima tudi prikupno vinjetno ilustracijo. V škatli pa je še knjižica, kjer so pravilni odgovori pojasnjeni z nekaj stavki, ki razširijo otrokovo znanje. Vprašanja obsegajo sedem področij: človeško telo, živali, za mizo, poklici, naš vsakdan, znanost in tehnika ter zemlja in narava.

Založba MK, 2016
Kartonska škatla, 100 kartic
Mere: 7,5 x 14 cm
ISBN: 9789610133919

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.