Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Aktualno

PRAVLJIČNI STUDIO, pripovedovalska igralnica Galerija Vodnikove domačije Šiška, 17. marec – 1. junij

Na Vodnikovi domačiji Šiška v nedeljo, 17. marca ob 11h odpirajo interaktivno razstavo za otroke Pravljični studio. Odprtje bodo pospremile zgodbe. Pripovedovali jih bodo Špela Frlic in otroci. Brezplačno, pridite. 

Vsi dogodki

Barvaj z mano, mami! - Barvajte, ustvarjajte in se povezujte s svojim otrokom

Jasmine Narayan

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Mame že od nekdaj barvajo s svojimi otroki, vendar doslej še ni bilo knjige, ki bi bila narejena prav za to. V tej prekrasni in inovativni knjigi pa boste našli predloge za preprosto barvanje in ustvarjanje čudovitih podob, v katerih
bosta lahko uživala oba, mama in otrok (otrok barva eno stran in mama drugo). V otroku prijaznih poglavjih, kot so Domišljija, Šola in Odnosi, je 50 IZJEMNIH ILUSTRACIJ, ki jih je ilustratorka Hannah Davies ustvarila za domišljijsko popotovanje, na katerem boste v barvanju uživali … SKUPAJ.

Spremljajo jih nasveti priljubljene družinske terapevtke dr. Jasmine Narayan, s katerimi boste spoznali najboljše načine, kako se prek barvanja povezati z otrokom, koristne iztočnice, s katerimi se bodo otroci lažje odprli in izrazili svoje občutke, ter priporočila za nadaljevanje pogovora.

Pomembno je, da skupni čas preživljajmo kakovostno. To je idealna knjiga za mamice, ki rade barvajo in želijo izkoristiti čas z otrokom!


Založba MK, 2017
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 25,3 x 25,2 cm
ISBN: 9789610147251

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pojdi z menoj S pesmijo po Sloveniji + CD

Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki bralca in poslušalca popelje na popotovanje po Sloveniji ob glasbi 18 slovenskih ljudskih pesmi v priredbi Blaža Puciharja, z ilustracijami Damijana Stepančiča in s spremno besedo Dušice Kunaver. Pojdi z menoj... v deželo, kjer rasteta nagelj in rožmarin. Kjer je pesem lahko vesela, žalostna, ljubezenska ali šegava. Dodana je zgoščenka s pesmimi iz knjige. 

v košarico
Namesto: 37,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.