Duhovna inteligenca

Danah Zohar, Ian Marshall

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Za razliko od razumske inteligence, ki jo premorejo računalniki, in čustvene inteligence, ki je lastnost višjih sesalcev, je duhovna inteligenca - biti kreativen, strpen, sposoben spreminjati pravila in situacije, spraševati se, kdo smo in odkod - lastna samo človeku in kot dejavnik, ki povezuje prvi dve, najbistvenejša od vseh treh. Za njen obstoj sta avtorja v psihologiji, antropologiji in kognitivni znanosti zbrala dovolj dokazov.

Z duhovno inteligenco razvijamo zmožnost za ustvarjanje smisla, vizij in vrednot ter sposobnost njihovega doživljanja. Omogoča nam, da lahko sanjamo in k nečemu težimo. Prav na duhovni inteligenci temeljijo naša prepričanja, vloga prepričanj in vrednot pri naših dejanjih ter pri oblikovanju našega življenja. Avtorja izhajata iz starodavnih modrosti, ki so bile duhovno bogate in še močno vplivajo na današnji čas.

Založba: Učila International, 2004
Mehka vezava, 296 strani
Mere: 20 x 13 cm
ISBN: 961-233-625-3

v košarico
Namesto: 10,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Alkimija spolne energije – Povežite se z vesoljem od znotraj

Knjiga je še nerabljena!  Ljudje običajno pridemo do energije s hrano in zrakom – ko rastline vsrkajo vesoljno energijo Sonca in magnetno energijo Zemlje, ju nato prebavijo, mi pa določeno mero energije prejmemo, ko zaužijemo rastline. Nekaj prvobitne energije dobimo tudi preko staršev ob rojstvu, lahko pa se jo naučimo prejemati tudi iz vesolja. 

v košarico
Namesto: 25,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Vojna ali mir z bakterijami? - Kako zmanjšati uporabo antibiotiokov in nevarnih kemikalij?

Knjiga je še nerabljena! Naučite se pametno uporabljati probiotike, naravne antibiotike in naravna sredstva za čiščenje in osebno nego. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.
Priročnik je dragocena zakladnica konkretnih in preverjenih napotkov.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Šest klobukov razmišljanja

Knjiga je rabljena, a odlično ohranjena.  S študijo primerov in zgledi iz resničnega življenja dr. De Bono odkriva presenetljiv način, kako nas lahko premišljeno igranje vlog nauči boljšega razmišljanja. Ponuja močno, a preprosto orodje, ki ga lahko uporabite pri ustvarjanju ozračja jasnejšega razmišljanja, izboljšane komunikacije in povečane kreativnosti.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.