Navajanje na kahlico - Za lažji prehod od pleničk do školjke

Jane Gilbert

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pri založbi Didakta je izšla knjiga, ki vam jo toplo priporočam, če nameravate otroka privajati na kahlico ali na straniščno školjko, pa tudi, če pri privajanju niste najbolj uspešni ali če vaš otrok, ki bo kmalu vstopil v šolo, še moči posteljo. Knjiga poleg konkretnih napotil prinaša še izkušnje staršev in mnenja strokovnjakov, pa tudi izsledke novih znanstvenih raziskav. Napisala jo je Jane Gilbert, zdravnica, ki deluje na pediatrični kliniki in je specialistka za odpravljanje težave močenja postelje.

Založnik o knjigi:
Kako prepoznati znake, da je otrok pripravljen za navajanje na kahlico? Katerih deset napak straši največkrat delajo in kako se jim izogniti? Knjiga vsebuje veliko konkretnih primerov, izjav staršev, mnenja strokovnjakov in najnovejše izsledke znanstvenih raziskav. Kako odpraviti najpogostejše težave, kot so odpor do kahlice, močenje postelje in nazadovanje? Za lažji prehod od pleničk do školjke.

Založba: Didakta, 2003
Mehka vezava, 96 strani
Mere: 21 x 15 cm
ISBN: 961-6463-43-8

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Ne spreglejte

Otrok

Knjiga je še nerabljena! Desmond Morris, mednarodno priznani zoolog in avtor številnih uspešnic, v knjigi opiše dramatični razvoj od spočetja do rojstva in razloži, kako so na prvi pogled nebogljeni dojenčki pravzaprav odlično opremljeni za preživetje. Ob nazornih anatomskih skicah in očarljivih fotografijah boste odkrili pogosto presenetljive duševne in telesne značilnosti dojenčkov in malčkov do 2. leta starosti.

v košarico
Namesto: 20,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,50 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.