Novice

Ali smem fotografirati in snemati nastop otrok v vrtcu ali v šoli?

Ali je dovoljeno fotografiranje in snemanje, ko vaš otrok nastopa v vrtcu in v šoli, ali je to v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov, saj boste poleg vašega otroka posneli hkrati še druge? 

Vse novice

Aktualno

Naročnina na revijo Pikapolonica

Revija Pikapolonica je namenjena otrokom od 3. leta dalje. Otroci se z njeno pomočjo prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Da je reševanje še zabavnejše in bolj zanimivo, si malčki pomagajo s priloženimi nalepkami. Zahtevnostna stopnja je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.

Na leto izidejo 4 redne izdaje revije Pikapolonica (jesen, zima, pomlad, poletje). Ob tem izidejo še 4 posebne izdaje - Šola za šalo, Igre ter Križanke in uganke, božični čas pa bo popestrila posebna izdaja Pikapolonica Božič, ki ima priloženo CD ploščo z božičnimi pesmimi. 

Res se splača postati naročnik na Pikapolonico!

Po naročilu na revijo Pikapolonica v e-trgovini boste prejeli podatke za plačilo naročnine v znesku 32,00 EUR.

Naročnina na revijo začne teči od aktualne revije Pikapolonica, plačilo je za eno leto in velja do preklica.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.