Novice

Posebna izdaja Novorojenček in dojenček 2018

V reviji Novorojenček in dojenček je vrsta zanimivih člankov o prvih dnevih, tednih in mesecih z dojenčkom.

Vse novice

Aktualno

7. Križnikov pravljični festival in festival gozdnih pravljic

 

Križnikov pravljični festival bo potekal 8. in 9. junija. Posvečen bo pravljicam, ki jih je zapisal Gašper Križnik in ljudskim pravljicam, ki so povezane z gozdom.

Vsi dogodki

Naročnina na revijo Pikapolonica

Revija Pikapolonica je namenjena otrokom od 3. leta dalje. Otroci se z njeno pomočjo prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Da je reševanje še zabavnejše in bolj zanimivo, si malčki pomagajo s priloženimi nalepkami. Zahtevnostna stopnja je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.

Na leto izidejo 4 redne izdaje revije Pikapolonica (jesen, zima, pomlad, poletje). Ob tem izidejo še 4 posebne izdaje - Šola za šalo, Igre ter Križanke in uganke, božični čas pa bo popestrila posebna izdaja Pikapolonica Božič, ki ima priloženo CD ploščo z božičnimi pesmimi. 

Res se splača postati naročnik na Pikapolonico!

Po naročilu na revijo Pikapolonica v e-trgovini boste prejeli podatke za plačilo naročnine v znesku 32,00 EUR.

Naročnina na revijo začne teči od aktualne revije Pikapolonica, plačilo je za eno leto in velja do preklica.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.