Čisto posebna Jela in njene prigode

Gabrijela Sečkar, ilustracije Nataša Vertelj

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Jela je čisto posebna deklica, saj jo zanima prav vse. Ko domači delajo na njivi, ona pa je za delo še premajhna, se kar sama igra na poljski poti, kjer opazuje majhne živali, rastline in zemljo. Nikoli se ne dolgočasi. Najprej odkriva in raziskuje svet doma, na vasi, nato v šoli in nazadnje še v mestu. Gabrijela Sečkar vsako izmed desetih kratkih zgodb o Jelinem življenju zaključi s stavkom, ki ga položi na srce odraslim. Na primer, v zgodbi, kako Jela dela družbo dedku, ki je siten in bolan, pravi: »Otrok naj ima lep odnos do starejših! Dajmo mu dober zgled!« Knjiga je primerna tudi za prvo branje, saj ima večje črke in široko razmaknjene vrstice.

Založnik o knjigi:
Deset zanimivih pripoveduje o doživljanjih male Jele. Drobne, smešne, prisrčne, malce ganljive, vendar čisto vsakdanje dogodivščine, prepletene z domišljijo in željo po pustolovščinah, zaokrožijo vse zgodbe. Podane so nam zgodbe in nezgode, ki se odvijajo na njivi, doma, v šoli, na morju, v mestu, v knjižnici... V ospredju os medščloveški odnosi ter odnos do ljudi in živali. Potopite se v Jeline dogodivščine!

Založba: Alba 2000, 2014
Trda vezava
Mere: 21,5 x 15,5 cm
ISBN / EAN: 86-11-17289-2
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Veliki strašni volk

Knjiga je še nerabljena! Pravljica govori o volku, ki je pomagal ovčki in ji prinesel žogo, ki se ji je ujela med veje. Skušnjava je velika, ker volku že pošteno kruli v želodcu... To je volčja, toda nekoliko drugačna zgodba z lepim sporočilom.

v košarico
Namesto: 19,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.