Plodovi narave v sliki in abecedi

Sandra Pohole

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjižica, ki je primerna že za najmanjše otroke, prikazuje predmete in plodove na kmetiji in v naravi. Vsak predmet, plod ali rastlina, je prikazan na beli podlagi s sliko in z besedami – najprej v slovenščini, nato pa še v angleščini. Predmeti in plodovi so razporejeni po abecedi od A do Ž, od ananasa do žajblja in od ajde do žita. Slovenske besede so natisnjene z malimi in velikimi tiskanimi črkami, zato sta knjižnici primerni tudi za prve bralne vaje. Ko otrok to usvoji, pa si lahko še mimogrede zapomni tudi angleško besedo. Vse strani so plastificirane. Dodano je še darilo: štiri razglednice in prašiček za srečo. Sandra Pohole, založba K8 dizajn.

Založnik o knjigi:
ANANAS je sladek, ŽAJBELJ pa grenak, vmes pa … ne bodi bedak, to knjižico od A do Ž lahko prebere čisto vsak! Vse to v knjižici PLODOVI NARAVE v sliki in abecedi! Vse strani so sijaj plastificirane, kar knjigico dela odporno na poškodbe. Velike in male TISKANE ČRKE. V slovenskem in angleškem jeziku. + darilo 4 razglednice in prašiček za srečo.

Založba K8 dizajn, 2014
Mehka vezava, 12 strani
Mere: 16 x 16 cm
EAN: 978-961-93047-5-4
 

v košarico
Namesto: 5,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.