Levček Oli se nauči brati

Erna Svet

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Levček Oli živi v živalskem vrtu. Ker je še mladič, se zmore zmuzniti pod ograjo, da obišče prijatelje v drugih ogradah. Pri tem vedno doživi kaj zanimivega. Tokrat izvemo, kako je bilo, ko je ugotovil, kam vsak dan izgine prašič Tone. Tone ima veliko skrivnost – vsak dan na skrivnem mestu, kamor mu ne more nihče slediti, bere knjige. Oli je nad knjigami s pravljicami čisto očaran. Zaželi si, da bi Tone naučil brati še njega... Prijazne zgodbe Erne Svet so namenjene otrokom pred vstopom v šolo in v prvi triadi osnovne šole. Odlikujejo jih optimističen pogled na svet in trdna vera, da otroke žene v napredek lastna vedoželjnost, če jim le pomagamo odpreti prava vrata.

Založba Ved, 2014
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 14,5 x 21 cm
ISBN: 978-961-932783
 

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 8,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Oblak na vrvici

Kaj storiš, če nima nihče časa zate, ker so vsi zaposleni z bratcem, ki je še dojenček? Če imaš srečo, srečaš oblak, ki zna pripovedovati čudovite zgodbe. Evelina Umek, avtorica, je seveda deset oblakovih zgodb le še zapisala, Živa Pahor pa ilustrirala.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo

Knjiga je še nerabljena! Včasih morata tudi pujsa po opravkih, recimo po štiriperesne deteljice. Takrat si Bibi pomaga z zvijačo, da bi Gustija spravila iz postelje. Ampak Gusti je tokrat neomajen: danes je nogometna tekma, zato ne gre nikamor, pa pika. K sreči premore Bibi še eno učinkovito zvijačo, ki se ji ni mogoče upreti: po deteljice ne bosta šla peš, ampak s kolesom. Samo udomačiti ga je še treba...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Mama, kdo sem jaz?

Knjiga je še nerabljena! Emilija strmi v žlico, ko riše vzorce v svoj krožnik s kosmiči, gleda v pečico, ko se pečejo piškoti, jaha konja pred ogledalom ... Kdo je oseba, ki jo gleda? Ali je slikar? Pek? Lovec?

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Oglej si življenje dinozavrov

Dinozavri so bili osupljiva bitja. V tej čudoviti knjigi bodo otroci spoznali življenje velikih plazilcev, ki so pred davnimi časi naseljevali naš planet. Za radovedne pa bo branje pod zavihki prava poslastica.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Štiri Grimmove pravljice - domače branje

Knjiga je še nerabljena! Knjiga vsebuje štiri Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še vedno živijo. To so pravljice o kraljičnah in princeskah, ki se med pripovedovanjem še zmeraj spreminjajo, tako kot so se pravljice spreminjale skozi stoletja.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Mali detektiv in skrivnostna smrt

Knjiga je še nerabljena! V novi knjigi o malem detektivu Atikusu, nadpovprečno bistrem dečku, ki je razrešil že marsikateri primer, ga slavna pisateljica povabi, da bi postal njen asistent. Atikus, ki je prebral mnogo njenih knjig - in slišal o pisateljici in njeni družini šepetati mnogo čudnega - je očaran. Njegovo delo je zanimivo: slavna pisateljica mu narekuje novo knjigo, Atikus pa njene besede čim hitreje zapisuje.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ta grajski, mladinska povest

Denis živi z mamo. Očeta ne pozna. Ko se mama znova poroči, se Denis prične družiti z dečki, s katerimi skupaj ušpičijo marsikatero neumnost – šprica šolo, krade v trgovini... Zgodba, ki pripoveduje dečku iz depriviligiranega okolja, bralca vleče iz dogodka v dogodek. Zaključek je srečen – pozitivna naključja dečka privedejo znova na pravo pot.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.