Levček Oli se nauči brati

Erna Svet

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Levček Oli živi v živalskem vrtu. Ker je še mladič, se zmore zmuzniti pod ograjo, da obišče prijatelje v drugih ogradah. Pri tem vedno doživi kaj zanimivega. Tokrat izvemo, kako je bilo, ko je ugotovil, kam vsak dan izgine prašič Tone. Tone ima veliko skrivnost – vsak dan na skrivnem mestu, kamor mu ne more nihče slediti, bere knjige. Oli je nad knjigami s pravljicami čisto očaran. Zaželi si, da bi Tone naučil brati še njega... Prijazne zgodbe Erne Svet so namenjene otrokom pred vstopom v šolo in v prvi triadi osnovne šole. Odlikujejo jih optimističen pogled na svet in trdna vera, da otroke žene v napredek lastna vedoželjnost, če jim le pomagamo odpreti prava vrata.

Založba Ved, 2014
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 14,5 x 21 cm
ISBN: 978-961-932783
 

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 6,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Oblak na vrvici

Kaj storiš, če nima nihče časa zate, ker so vsi zaposleni z bratcem, ki je še dojenček? Če imaš srečo, srečaš oblak, ki zna pripovedovati čudovite zgodbe. Evelina Umek, avtorica, je seveda deset oblakovih zgodb le še zapisala, Živa Pahor pa ilustrirala.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo

Knjiga je še nerabljena! Včasih morata tudi pujsa po opravkih, recimo po štiriperesne deteljice. Takrat si Bibi pomaga z zvijačo, da bi Gustija spravila iz postelje. Ampak Gusti je tokrat neomajen: danes je nogometna tekma, zato ne gre nikamor, pa pika. K sreči premore Bibi še eno učinkovito zvijačo, ki se ji ni mogoče upreti: po deteljice ne bosta šla peš, ampak s kolesom. Samo udomačiti ga je še treba...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Mama, kdo sem jaz?

Knjiga je še nerabljena! Emilija strmi v žlico, ko riše vzorce v svoj krožnik s kosmiči, gleda v pečico, ko se pečejo piškoti, jaha konja pred ogledalom ... Kdo je oseba, ki jo gleda? Ali je slikar? Pek? Lovec?

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Oglej si življenje dinozavrov

Dinozavri so bili osupljiva bitja. V tej čudoviti knjigi bodo otroci spoznali življenje velikih plazilcev, ki so pred davnimi časi naseljevali naš planet. Za radovedne pa bo branje pod zavihki prava poslastica.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Štiri Grimmove pravljice - domače branje

Knjiga je še nerabljena! Knjiga vsebuje štiri Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še vedno živijo. To so pravljice o kraljičnah in princeskah, ki se med pripovedovanjem še zmeraj spreminjajo, tako kot so se pravljice spreminjale skozi stoletja.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Mali detektiv in skrivnostna smrt

Knjiga je še nerabljena! V novi knjigi o malem detektivu Atikusu, nadpovprečno bistrem dečku, ki je razrešil že marsikateri primer, ga slavna pisateljica povabi, da bi postal njen asistent. Atikus, ki je prebral mnogo njenih knjig - in slišal o pisateljici in njeni družini šepetati mnogo čudnega - je očaran. Njegovo delo je zanimivo: slavna pisateljica mu narekuje novo knjigo, Atikus pa njene besede čim hitreje zapisuje.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Leni maček Jožef

Leni maček Jožef ima svoj kavč. In rad ima svoj mir. Dokler nekega dne ne stakne bolhe. Na srečo pa je maček televizijsko izobražen in ve, da se nadloge lahko znebi – če najde novega gostitelja! Zdaj preostaja debeluharju le eno: mora iti med druga bitja. Bodisi kot frizer morskega prašička, kot učitelj petja ali kot nogometni trener... Mačku Jožefu je vseeno kako, divje je odločen, da bo živel brez bolhe!

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Ta grajski, mladinska povest

Denis živi z mamo. Očeta ne pozna. Ko se mama znova poroči, se Denis prične družiti z dečki, s katerimi skupaj ušpičijo marsikatero neumnost – šprica šolo, krade v trgovini... Zgodba, ki pripoveduje dečku iz depriviligiranega okolja, bralca vleče iz dogodka v dogodek. Zaključek je srečen – pozitivna naključja dečka privedejo znova na pravo pot.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.