Stari, ki ni poslušal

Nonda Chatterjee, ilustracije Joyita Banerjee

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ta slikanica je drugačna, z drugačnostjo pa odpira pot razmisleku o nas in o svetu, ki nas obdaja; o tem, komu svet pripada; kdo ima pravico uporabljati javne površine, o tem, kaj je prav in kaj narobe, in celo o tem, kdo smo. Na prvi ravni pa je zgodba preprosta. Stari - glavna oseba knjige, ki pa na ilustracijah ne nastopa, zato ostane njegova identiteta nejasna vse do zadnje strani - se vsako jutro še v temi odpravi na sprehod po speči Kalkuti. Dogajanje doživljamo in vidimo skozi oči Starega. Vsako jutro se mu pridruži pet spremljevalcev. Gredo po ulicah, v park in na zajtrk k uličnem prodajalcu. Nekega jutra pa se zgodi nekaj usodnega... Nonda Chatterjee, zanimive črno-rumeno- bele ilustracije Joyita Banerjee, založba KUD Sodobnost International.

Založnik o knjigi:
Zgodaj zjutraj so ulice Kalkute zapuščene. Le Stari in njegovi spremljevalci se že odpravljajo na svoj jutranji sprehod. Ta vsak dan poteka enako, dokler se nekega dne ne pripeti nekaj strašnega...

Založba KUD Sodobnost International, 2014
Trda vezava, 32 strani
Mere: 23,5 x 18 cm
ISBN: 978-961-6564-90-8
 


 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.