Nikogaršnji fantje

Elise McCredie

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
V resnici se ne zavedaš, kaj imaš, dokler te ni več. Ko šolska ekskurzija spodleti, preživi četverica najstniških fantov strašno noč v goščavi, kjer si poiščejo zavetje pred silovitim neurjem. Ko naslednjega dne najdejo pot domov, odkrijejo, da se je zgodilo nekaj čudnega in groznega: vrnili so se v svet, kjer ne obstajajo več. Saj niso duhovi – ljudje jih lahko vidijo in slišijo. Toda zdi se, da jih nihče več ne spozna. Ne njihove družine. Ne njihovi prijatelji. Ali Andy lahko najde znanstveno razlago za to, kako so se znašli tukaj? Ali se imajo Jakeovi starši bolje brez njega? Kako ga je Samova punca lahko tako hitro nadomestila? Ali ve Felix več, kot se zdi na prvi pogled? Le ena stvar je jasna: to je svet, ki mu ne pripadajo. Njihova prisotnost moti naraven red stvari in več časa ko preživijo v njem, pogubnejši postaja zanje.

Založba Skrivnost, 2014
Trda vezava, 359 strani
Mere: 21,5 x 14,5 cm
ISBN: 9789616936248
 

 

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.