Moja pobarvanka – Mia and Me, pobarvanka

Isabella Mohn

Pobarvanka je še nerabljena!

Založnik o pobarvanki:

Čarobne risbe iz čudovitega kraljestva! V tej knjigi se skrivajo krasne slike rajske Centopie in njenih očarljivih prebivalcev, ki jih lahko pobarvaš: krotke samoroge, prelepo junakinjo Mio in njene prijatelje, majhnega pana Phuddla, vilinca Yuko in princa Moja ter še veliko več.
Že poznate risano serijo Mia in jaz? Ustvarjalci risane serije Mia in jaz so prejeli nagrado Licensing Challenge Awards at MipJunior. Serija je opravila s konkurenco v kategoriji 6 do 10 let, izbrala pa jo je mednarodna strokovna žirija in novo risanko izstrelila med uspešnice leta 2011. Gre za zgodbo o deklici Mii, ki je tako kot ostale punce njene starosti, očarana nad čarobnim svetom, o katerem prebira v knjigi mitov. Nekega dne pa je zaradi očetove iznajdbe posrkana v ta svet škratov, samorogov, vil in zmajev. Kmalu spozna, da je čarobno kraljestvo v hudih težavah. Mia tako postane ključ do rešitve pravljičnega sveta pred zlobno kraljico, poleg tega pa se mora v svojem resničnem svetu še navaditi na novo šolo.

Maja Črepinšek, Moj malček o pobarvanki:
Zelo lepa pobarvanka bo navdušila otroke, ki so občudovalci zbirke knjig o Miji in vilinskem kraljestvu Centopiji. Mia - deklica, ki v našem svetu živi v internatu - v Centopiji pomaga prijateljem vilincem reševati deželo pred zlobnimi munkami. Pobarvanka prikazuje nenavadno, čudovito lepo vilinsko deželo, polno zelenih trat, cvetočih dreves, šumečih slapov, temačnih sotesk in razkošnih palač, na barvnem ozadju pa so črno beli liki glavnih junakov, samorogov in zmajev. To je pobarvanka, ob kateri otrok sanjari o Mijinih dogodivščinah, ob barvanju podob, ki so kot ilustracije, pa si lahko tudi izmišlja zgodbe, ki jih v knjigi ni.


Tehniška založba Slovenije, 2014
Mehka vezava, 46 strani
Mere: 28 x 21 cm
ISBN: 9789612513979

 

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Princeskina čarobna obleka, knjiga s čudovitimi bleščečimi lučkami

Knjiga je še nerabljena! Dokler ni prišla zlobna mačeha, je bil grad, na katerem živi princeska Kresnička, vesel in srečen kraj. Zlobna Morlag pa je uročila kralja, se polastila gradu in uničila vse, kar je lepo, prijazno in dobro – cvetoči vrt, dišečo hrano, lepo glasbo... Še ptice ne pojejo več, grad pa je preraslo trnje. Kresničko je mačeha ponižala v razcapano služabnico. Knjiga ima čudovite bleščeče lučke, ki res zažarijo!

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Vilinska čarobna krila, knjiga s čudovitimi bleščečimi lučkami

Knjiga je še nerabljena!Iskrica, ki je še zelo mlada vila, ima za nalogo, da vsak večer prižge vilinske svetilke, ki krasijo gozd. Nekega dne pa se ji zazdi, da ima njena prijateljica Zvončnica, ki vari vilinski prah, veliko lepše delo. Tedaj se iz teme izvije skrivnostna ženska, ki ji svetuje, naj Zvončnico pošlje proč z lažjo, nato pa prevzame njeno delo... Knjiga ima prave lučke, ki res zažarijo!

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Moji prvi koraki v šolo - Spominska knjiga za prvošolčke

Knjiga je še nerabljena! Še pomnite, kakšen je bil vaš prvi šolski dan, kako je bilo ime vaši učiteljici, kako je bilo na prvem šolskem izletu? V spominski knjigi Moji prvi koraki v šolo je prostor za vse pomembne dogodke, šolske uspehe, prva prijateljstva, simpatije in sploh vse dragocene spomine povezane s prvim letom šolanja. Knjiga je zasnovana tako, da otrok lahko vanjo piše, riše in lepi fotografije. Opremljena je s prikupnimi ilustracijami...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,50 €

Čarobno kraljestvo – Sanjski dol

Zlobna kraljica Gizela želi zavladati Čarobnemu kraljestvu, zato uroči svojega brata. Kralj Štefan se bo na dan poletnega plesa opolnoči spremenil v smrdljivo krastačo. Reši ga lahko le poseben napoj, sestavljen iz šestih zelo redkih sestavin. Lara, Zoja in Ela iščejo peto sestavino za napoj. Zmaji sanjaji ne morejo izdelati sanjskega prahu, zato nihče v Čarobnem kraljestvu ne zaspi. Ker je prah tretja sestavina za napoj, jim Zoja, Lara in Ela priskočijo na pomoč.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Stare in nove prijateljice

Šazija je prišla iz Pakistana v povsem novo okolje. Zelo si želi prijateljev in ko se njena pustolovščina sfiži, tri prijateljice stopijo skupaj, da bi pomagale novi prijateljici.

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Rišem veliko srce

Zbirka črtic pripoveduje o otroštvu in odraščanju v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja na notranjskem podeželju. Skupinica sestričen in bratrancev preživlja počitnice pri stari mami v Ložu, kasneje pa skupaj z njo v vaški šoli Svete Trojice na Blokah pri teti učiteljici. Ganljivo in pretanjeno pričajo o medsebojnem spoštovanju, odprtosti, razumevanju, vsakdanjih radostih in odrekanju. Iz njih veje humor, upanje.

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.