Vilibald se vrača!

Melanie Watt

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Živjo, sem Melanie Watt in se vračam s čisto novo knjigo z Vilibaldom v glavni vlogi. Ampak ta maček spet noče poslušati. S svojim rdečim flomastrom, velikim egom in neumnimi opravami Vilibald predeluje, čečka in sabotira mojo knjigo. Kako naj se držim svoje zgodbe, ko pa se gospod Velezvezdnik kar naprej vmešava in uganja norčije? Morala bom ostro ukrepati in temu narediti konec!
Avtorica knjige Melanie Watt skuša napisati in ilustrirati zgodbo o miši, toda maček Vilibald ji kar naprej meša štrene. Neprestano čečka in predeluje njeno zgodbo s svojim nadležnim rdečim flumastrom. Kaj naj stori z mačkom, ki ji nenehno krade pozornost? Temu mora narediti konec, preden bo popolnoma prevzel nadzor. Neolikan Vilibald je namreč samoljuben klobčič kožuha in mora vedno imeti zadnjo besedo.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Poznate Vilibalda, tistega samozadovoljnega debeluščka, mačka z rdečo barvico, s katero kar naprej kraca po knjigi Melanie Watt? Popravlja ji ilustracije in besedilo, kadar se mu zazdi, da v njeni zgodbi ni dovolj glavni. Očarljiva pokora uganja take norčije, da se mu moraš smejati, čeprav avtorico knjige kar naprej prekinja, da komaj izvemo do konca knjige, kaj nam že od začetka skuša povedati o Vilibaldu. Res pa je, da je zaradi Vilibaldove nagajivosti knjiga veliko bolj sočna in smešna... Toda ko prideš do konca slikanice, se je težko odločiti, kateri izmed njiju je zmagal v zabavnem prerivanju za pozornost malega bralca.

Založba KUD Sodobnost International, 2014
Trda vezava, 29 strani
Mere: 27 x 23 cm
ISBN: 978-961-6970-01-3

 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.