Življenje živali – Moja prva enciklopedija, otroška enciklopedija s prosojnicami

Badreddine Dalphine, ilustracije Daniel Bour in drugi

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Prva enciklopedija s prosojnicami! S to čudovito knjigo bodo mali bralci odkrivali podrobnosti iz življenja živali: kako se hranijo, premikajo, razmnožujejo in kakšna so njihova bivališča. Slikovite ilustracije dopolnjujejo prosojnice, ki odkrivanje skrivnosti iz življenja živali spremenijo v pravo pustolovščino: pod prosojnico s sliko nojevega jajca se na naslednji strani prikaže – nojev mladič ... Kratka in zanimiva besedila so primerna tudi za začetniške bralce!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Enciklopedija je namenjena malčkom, ki šele odkrivajo raznolikost sveta živali, zato ima velike, realistične slike, ob njih pa le en ali dva stavka. Na primer, v poglavju »Kako se izvalijo« vidimo na prosojnici veliko jajce, na drugi strani iz jajca pogleda goličeva glavica, na tretji strani pa ob jajčni lupini stoji komaj izvaljen nojček, besedilo pa pravi: »V jajcu se včasih skriva mladiček.« Z manjšimi slikami poleg jajca pokaže še štiri živali, ki se izvalijo iz njega: ptico, kačo, kuščarja in želvo. Druga poglavja pripovedujejo o življenjskem krogu živali, o tem, kako se premikajo, kakšna so njihova bivališča, kako se hranijo in kako živijo v skupinah.

Založba MK, 2015
Trda vezava, 24 strani
Mere: 22 x 23,5 cm
ISBN: 9789610134831

 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.