Sara, bavbav fantov - 3. bralna stopnja Knjigoljub

Manfred Mai, ilustracije Betina Gotzen-Beek

Založnik o knjigi:
Kako bi se Sara sploh lahko zaljubila v Žana? Ko pa je vendar jasno, da so fantje neumni! Kot bi mignil, se Sara in njene prijateljice zapletejo v pravo vojno z Žanom in njegovimi prijatelji. Na koncu na bralce čakajo igrive bralne uganke Knjigosled, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

Tretja bralna stopnja je za bralce, ki imajo že precej osvojeno tehniko branja. Zgodbe so prirejene starostnemu obdobju 3. razreda osnovne šole, imajo kompleksno strukturo zgodbe in podzgodb. Knjige te stopnje so odlična popotnica za branje bolj zahtevnih besedil in predstavljajo neprecenljivo motivacijo za to. Besedila so dolga, samo zgodba je razdeljena na več poglavij z mnogo zapleti, besedišče je bolj zahtevno in uvaja bralce – začetnike v branje kvalitetnih in obsežnejših besedil za mladino.

 Založba Hiša knjige, založba KMŠ, 2015
Trda vezava, 59 strani
Mere: 15 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-6958-257

 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.