Vrt - Mala vseveda

Ivan Esenko, Marjana Esenko, ilustracije Alenka Vuk Trotovšek

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Vrt ni zgolj prostor za pridelovanje zelenjave. V tem delu želimo mlademu bralcu prikazati delo na vrtu, kot način spoznavanja z naravo in lahkotno predstaviti osnove pridelave vrtnin. S tem ko navdušujemo z delom na vrtu mladega bralca, istočasno vabimo na vrt tudi njegove starše.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Posebnost zbirke Mala vseveda, ki izhaja pri založbi Okaši, je kombinacija ilustracij in fotografij. Skozi knjigo nas vodita deček in deklica, ki v stripovskem oblačku tu in tam povesta kakšno zanimivost. Vizualni dodatki olajšajo branje, razumevanje in pomnjenje besedila. Ta knjiga pripoveduje, kaj vse lahko zrase že na majhni zaplati vrta, celo na balkonu ali na okenski polici, katere drobne živali najdejo dom na vrtu, kako rastline zrasejo iz semen v sadike, nato pa v rastline, ki obrodijo »hrano«. To je knjiga, ob kateri se otrok navduši za vrtnarjenje - morda odkrije lep hobi ali pa le dobi še eno pomembno izkušnjo. Fotografije in besedilo Ivan Esenko, ilustracije Alenka Vuk Trotovšek.

Založba Okaši, 2014
Trda vezava, 48 strani
Mere: 22,5 x 22,5 cm
ISBN: 978-961-6929-31-8

 

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.