Primer čudežne jasnovidke – Klub D

Iztok Vrhovec

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
V Ljubljani se pojavi nenavadna jasnovidka, ki o svojih strankah ve tako rekoč vse. Ljudje v trumah hitijo k njej. Iz banke dvigujejo svoje prihranke in jih odnašajo k »čudežni« jasnovidki. Primera se naposled lotita tudi Uggla in Bor. So jasnovidkine moči res tako čudežne, kot trdijo tisti, ki so bili na njeni seansi, ali gre za kaj drugega?

Založba Ved, 2015
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6973-13-7
 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Ustvari red brez hišnih zmed - ustvarjalna knjiga

Knjiga je še nerabljena! Knjiga predstavlja 38 predlogov za otroške izdelke iz odpadnih materialov: škatle, obešalnike, oglasno tablo, koš za smeti, blazinico za risalne žebljičke, zakladno skrinjico, mape, vrečko za pižamo, namizno škatlo za papir in pisala, predalne pregradnike, kopalniški košek, beležnico... s katerimi opremimo otroško sobo, garderobo, kuhinjo in kopalnico.

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Skrivnost stare vile - Zelenci

Knjiga je še nerabljena! Skrivnost stare vile je drugi roman iz serije Zelenci, v kateri so glavni junaki otroci iz blokovskega naselja Zelenje, ki obiskujejo šolo z istim imenom.  V tej knjigi izginejo trije prijatelji, ki se med poletnimi počitnicami dolgočasijo v pustem naselju, v katerem skorajda ni otrok, saj so vsi nekje na počitnicah.

v košarico
Namesto: 16,65 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Modrost starodavnega Anka

Knjiga Modrost starodavnega anka, kriminalni znanstvenofantastični roman za otroke in mladino, te bo popeljala v čudoviti in nevarni svet preteklosti, kjer boš s prijatelji reševal zamotane uganke starodavnega sveta.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Reševanje Azabele - Uročeni otok, 2. knjiga

Azabela je plemenita in bistra deklica, ki je stekla za svojo psičko in pritekla v past. Postala je ujetnica hudobnih Hungov. Na pomoč ji prihajata brata Aleks in Dani. Toda njuna pot je prepredena z ovirami in bitkami, z ugankami in uroki, z zvijačami in z modrostmi....

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Super Science Concoctions: 50 Mysterious Mixtures For Fabulous Fun - Williamson Kids Can!

Fizz, gurgle, bubble, and brew! Hours of outrageous science fun await kids with Jill Hauser's incredible science concoctions. Kids explore a world of amazing science--from capillary action to liquid density to emulsions to plastics--all while making magical mixtures they concoct themselves! Over 50 safe inexpensive science mixtures, using household ingredients, encourage kids to discover and think creatively.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.