Pepelka – Princeske

Emilie Beaumont

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V zbirki Princeske bodo najmlajši spoznavali različne pravljice o princeskah. Prikupna slikanica najmlajšim predstavi pravljico o Pepelki. Velike tiskane črke.

Založba Okaši, 2015
Trda vezava, 18 strani
Mere: 17 x 15,5 cm
ISBN: 9789616929554
 

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Štiri Grimmove pravljice - domače branje

Knjiga je še nerabljena! Knjiga vsebuje štiri Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še vedno živijo. To so pravljice o kraljičnah in princeskah, ki se med pripovedovanjem še zmeraj spreminjajo, tako kot so se pravljice spreminjale skozi stoletja.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Levček Oli se nauči brati

Knjiga je še nerabljena! Levček Oli živi v živalskem vrtu. Ker je še mladič, se zmore zmuzniti pod ograjo, da obišče prijatelje v drugih ogradah. Pri tem vedno doživi kaj zanimivega. Tokrat izvemo, kako je bilo, ko je ugotovil, kam vsak dan izgine prašič Tone. Tone ima veliko skrivnost – vsak dan na skrivnem mestu, kamor mu ne more nihče slediti, bere knjige...

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Skrivnost zmajeve jame - 1. bralna stopnja Knjigoljub

Kaj bi se utegnilo skrivati za temnimi vrati? Mogoče zmaj? Ali pa kak duh? Ema in Jakob se odločita, da bosta prišla stvari do dna! A če želita razrešiti skrivnost, se bosta morala brat in sestra odpraviti v temačno jamo... Na koncu na bralce začetnike čakajo igrive bralne uganke Knjigosled, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

O snežinki in palčku

Knjiga je še nerabljena! Osem poetičnih pravljic govori o sprejemanju sebe in drugih, o ljubezni, o soočanju z vsemi življenjskimi situacijami, ki so nam včasih prijazne in včasih sovražne, življenje pa mora iti vseeno dalje. Otroci bodo slišali in razumeli predvsem pravljično raven, odrasli pa bodo razmišljali o simbolnem pomenu.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Kepanje! - Peter Zajec

Knjiga je še nerabljena! Nove dogodivščine Petra Zajca in prijateljev. Ko se mali dolgouhci Peter, Benjamin in Lili znajdejo v zimski zagati, morajo zelo natančno ciljati!

v košarico
Namesto: 7,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.