Mala pošast Mici – zbirka pošastnih nalog z nalepkami

Majda Koren, ilustracije Jelka Godec Schmidt

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Ustvarjalne didaktične naloge, med drugim tudi nekaj nalog v angleščini, v katerih nastopa priljubljena mala pošast Mici.

Založba MK, 2015
Mehka vezava, 44 strani
Mere: 21 x 24 cm
ISBN: 9789610135548

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Pismo za zobno vilo

Knjiga je še nerabljena! Poštar ima pismo za zobno vilo, toda na pismu ni naslova. Išče jo v gozdu, a tam živi le gozdna vila, ki mu svetuje, naj povpraša na travniku. Tam pa živi le cvetlična vila, ki meni, da bi moral pogledati pri vodi. Ko poštar prikolesari do vode, mu vodna vila pove, da zobna vila živi na oblaku. Ali to pomeni, da pisma ni mogoče dostaviti? Kaj pa, če je v pismu kaj pomembnega?

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Potujem z letalom

Knjiga je še nerabljena! Luka je danes vznemirjen, ker se odpravlja  na polet z letalom. Luka opazuje, kaj počnejo drugi potniki, nazadnje pa sme celo pokukati v pilotsko kabino. Prikupna kartonka ima kartonsko krmilo in številne zavihke. 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.