Orel s škrlatnega vrha + priročnik Otroci in smrt

Uroš Ahčan, Bernarda Logar, ilustracije Matjaž Schmidt

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Dve knjigi v eni sodita v serijo poučnega branja za družino. Z ene strani se bere zanimiva zgodba kirurga dr. Uroša Ahčana o poškodovanem planinskem orlu, ki zaključi svoje življenje na skednju. Sem ga je prinesel šolar Jošt in se z njim v na skrivnem zaupno pogovarjal o življenju in smrti.

Z druge strani knjige pa klinična psihologinja Bernarda Logar svetuje staršem, kako pomagati otrokom pri spoprijemanju s smrtjo bližnjega.

Priročnik nagovarja družine v skrajni življenjski stiski, ko umre ljubljena oseba … dedek, mamica, bratec … Pogosto v bolečini pozabimo na otroke in njihovo doživljanje smrti. Bralca nagovarja nazorsko nevtralno zgolj na »zemeljski« ravni brez transcendentne izkušnje (a ni izključena) … V pomoč mnogim, ki utehe vere ne izkusijo. To velja toliko bolj za otroke, ki ne odraščajo v verskem okolju. Njim in njihovim odraslim bo priročnik v pomoč v najtežjih trenutkih življenja.

Založba Mohorjeva družba, 2015
Trda vezava, 70 + 18 strani
Mere: 20,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-218-803-0

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.