Otroci iz hiše št. 67

Lisa Tetzner

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Lisa Tetzner je nemška pisateljica, rojena leta 1894, ki je pozneje emigrirala v Švico in tam živela vse do smrti. V zbirki Otroci iz hiše št. 67 pripoveduje, kaj so v času Hitlerjeve oblasti doživljali Erwin, Paul in Mirjam, prijatelji iz tipične berlinske hiše z najemniškimi stanovanji.

Lisa Tetzner odpira pogled v življenje v Berlinu, v otroške igre in vsakodnevne skrbi, hkrati pa pripoveduje zgodbo o iskrenih prijateljstvih, ki se včasih znajdejo na preizkušnji. Vedno novi izzivi, življenjske dileme in presenetljivi preobrati ustvarjajo napeto pripoved, ki bralca posrka vase in ga popolnoma očara. Zaradi dragocenega vpogleda v konkreten zgodovinski čas je zbirka danes prav tako aktualna kot ob svojem izidu.

Založba KUD Sodobnost International, 2015
Trda vezava, 253 strani
Mere: 22 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6970-17-4

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Gugalnica

Knjiga je še nerabljena!  Risani roman obravnava zahtevno temo samomora skozi otroške oči. Pretresljiva zgodba pripoveduje o očetu, ki pove svoji hčerki, da je v njeni starosti izgubil očeta zaradi samomora. Tema, ki bi lahko ostala boleč tabu, se izteče v katarzo in bo na pot do nje pomagala tudi bralcem, ki so ljubljeno osebo morda izgubili na podoben način.

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.