Vilko in Lina in njuna družina

Bojana Dimitrovski

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Najmlajši bralci gotovo že poznajo zgodbi o prikupnem mačku Vilku (čebelici Kako je Vilko vzljubil zimo ter Vilko in Azaleja). V novi zgodbi je Vilko že čisto odrasel muc. Zelo rad ima muco Lino. In kaj pričakujeta? Mladičke, seveda. Slikarka Bojana Dimitrovski je tokrat ustvarila avtorsko slikanico.

Založba MK, 2015
Trda vezava, 14strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN: 9789610137016

 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 8,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Antonov cirkus - Anton's circus, dvojezična slikanica slovenščina-angleščina

Knjiga je še nerabljena! Antonov cirkus je slovensko - angleška slikanica iz zbirke Spominčice. Anton Bon je bil čokat mož s košatimi brki. Ko je še delal na ladji, je nekoč iz Afrike pripeljal leva. Leva Leopolda. Potem je pustil mornarski poklic in z levom ustanovil cirkus »Velekomedije Antona Bona in leva Leopolda«. Potovala sta iz kraja v kraj, Anton je vtikal levu glavo v gobec, lev pa se je delal grozno prestrašenega...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Kekec, Prgišče najboljših kratkih zgodb in pesmi, 4. del

Knjiga je še nerabljena! Slikanica povezuje  kratke zgodbe, kvalitetne stripe in prgišče pesmi, ki jim je skupno, da so jih napisali in ilustrirali najboljši slovenski avtorji za otroško revijo Kekec.

v košarico
Namesto: 15,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.