Prevelik si, Beni!

Janeen Brian, ilustriracije Judith Rossell.

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Medved Beni je zrasel in postal prevelik za svoj medvedji brlog. Ko pa se odpravi, da bi si poiskal novega … ta brlog ni takšen, kot je pričakoval! Nagrajena avtorica Janeen Brian je napisala v srce segajočo zgodbo o nam vsem znanem iskanju nečesa, kar ni bilo nikoli izgubljeno, ilustrirala pa jo je Judith Rossell.

Založba Narava, 2015
Trda vezava, 32 strani
Mere: 25 x 25 cm
ISBN: 9789616936392

 

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Radovedne pravljice

Kaj čaka dedka, če pozvoni pri vratih in tam stoji vnučka Varja? Varja je prišla k dedku prespat, se igrat in poslušat pravljice. Pravljic ni nikoli dovolj in dedek, ki je do sedaj poznal predvsem pravljice za lahko noč, se bo marsičesa naučil. Recimo, da obstajajo pravljice za zajtrk, da obstajajo pravljice o travi, ki je bila žejna, pa je vzela kanglico in šla po vodo.

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Larina skrivnost

Laro strašno skrbi, ker bo kmalu pričela hoditi v šolo. Poleg skrbi, ki jih imajo prav vsi otroci - ali jih bo imela učiteljica rada, ali bodo drugi otroci prijateljski, ali bo zmogla šolsko snov – ima Lara še eno veliko skrb. Ima namreč skrivnost, ki se bo prej ali slej razkrila pred vsemi. Jo bodo potem sploh še marali? Larina skrivnost je epilepsija. Ko v njenih možganih pride od električnega izbruha, nastane kratek stik - epileptični napad.

v košarico
Namesto: 18,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Boječka

Otroci, predvsem šolarji se bojijo marsičesa. Morda celo kakšnega predmeta pri pouku. Pogosto je to tudi pouk telesne vzgoje, kot se dogaja deklici, ki jo opisuje Darja Korez Korenčan v tej knjigi. Vseeno je, za kakšen strah gre, občutki so slabi. Pa se ga da premagati, ta strah, če je okolje ljubeče in razumevajoče. Knjiga bo morebiti v vzpodbudo tudi nam, odraslim.

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,50 €

Pelin & sladkor

Knjiga je še nerabljena! Življenje je dar. Sprejeti ga takega, kot se nam ponuja, pa je umetnost. Eme se je dotaknila skrb njenih staršev za onemoglo babico in nič več ji ni bilo težko biti ob njej, čeprav ji je bilo kot komaj štiriletnemu otroku naloženo veliko in odgovorno delo. Sprejela ga je, saj je imela svojo babico zelo rada. Ni pa mogla sprejeti mamine ljubosumnosti in v nekem trenutku zlobnega dejanja bratov...

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Z zvezde na zvezdo, slikanica otroških pesmi

Knjiga je še nerabljena! Aleksandra Kocmut je pri založbi Literarni val izdala zbirko 18 pesmi za otroke.Pesmi v tej zbirki sicer niso brahki, so pa prav tako igrive, nagajive, radožive in svobodne. Govorijo o vsem, kar privlači otroke: o zimi, o snežinkah, o zvezdah, o kolednikih, o dedku mrazu, kralju Matjažu, o mlinu, o Pumfku, o črnem mucu, o sraki, o mami, ki se jezi, o narobe svetu...

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.