Po čem diši lešnik? What does a hazelnut smell like? Slikanica v slovenščini in angleščini + pobavanka

Kaja Aleš Luznar, ilustracije Katka Furlan

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Slikanica raste skupaj z otrokom. Preprosta zgodba že predšolskega otroka popelje skozi ljubke ilustracije do čudovitega nauka o ljubezni. Njegova prijateljica ostane tudi v času šole. Zgodba je prevedena tudi v angleščino in tako otroka seznani tudi s prvim tujim jezikom. Pisava in oblika besedila pa sta prilagojeni dislektikom. Slikanica prinaša tudi pobarvanko.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Dvojezična slovensko angleška slikanica, prilagojena dislektikom, pripoveduje o času hude zime, ko živali v gozdu niso več našle hrane. Vse so bile zelo lačne. Tedaj je veverica naletela na ogromen lešnik, ki je dišal nenavadno – hkrati znano in tuje. Živali so ga ovohavale druga za drugo, toda šele modra sova je razvozlala skrivnost: po ljubezni diši, če ga bi razdelili, pa bo zadišal kot lešnik. Slikanica spodbuja in krepi zavest o pomenu deljenja dobrin in medsebojnem sodelovanju, toplo sporočilo pa podčrtujejo tudi mehke ilustracije. Slikanici je dodana še pobarvanka z živalmi, ki nastopajo v zgodbi. Pravljico je mogoče tudi poslušati prek zvočne aplikacije.

Založba Filantrop, 2015
Trda vezava
Mere: 21,5 x 30 cm
ISBN: 9789616936392

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Hrastova omara in smrekov stol

Knjiga je še nerabljena! Nekega dne v stolpnici sredi mesta lesene stvari oživijo. Obujajo spomine na čas, ko so v gozdu živele še kot drevesa. Pomenkujejo se o svojih tegobah, veselju in poslanstvu, zlasti pa o podvigih in dogodivščinah, ki jih ne smete zamuditi.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Otroško srce je veliko

Knjiga je še nerabljena! Nedeljsko popoldne je najlepše, ko se na domačiji ob babici in dedku zberejo vsi njuni otroci in vnuki. Slikovit opis toplega dedkovega odnosa do vnukov in še pristnejši odnos vnuka Lenarta do zelo bolne babice zgodbo še posebej oplemenitita. Prepletanje spoštljivega in ljubečega odnosa med babico in dedkom se prenaša preko vzgleda na mlajši rod.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Mali detektiv in skrivnostni milijonar

Na kvizu se pojavi genij, ki pozna odgovor na vsako, še tako zapleteno vprašanje. Njegovim neverjetnim zmagam kar ni in ni videti konca. Pred začetkom kviza vsakega tekmovalca pozorno pregledajo. Kljub temu se v časopisih, na televiziji in internetu začnejo širiti govorice, da gre za goljufijo. Zato na pomoč pokličejo malega detektiva.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Čarobno kraljestvo – Sanjski dol

Zlobna kraljica Gizela želi zavladati Čarobnemu kraljestvu, zato uroči svojega brata. Kralj Štefan se bo na dan poletnega plesa opolnoči spremenil v smrdljivo krastačo. Reši ga lahko le poseben napoj, sestavljen iz šestih zelo redkih sestavin. Lara, Zoja in Ela iščejo peto sestavino za napoj. Zmaji sanjaji ne morejo izdelati sanjskega prahu, zato nihče v Čarobnem kraljestvu ne zaspi. Ker je prah tretja sestavina za napoj, jim Zoja, Lara in Ela priskočijo na pomoč.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.