Prodaja igrač – Hej, Jaka!

Sally Rippin, ilustracije Stephanie Spartels

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Jaka prodaja svoje stare igrače, da bi si prislužil nekaj žepnine. Toda ali se bo kaj kesal nad svojo zamislijo, ko bo zagledal druge otroke, kako se zabavajo z njegovimi igračami?

Založba Skrivnost, 2015
Trda vezava, 43 strani
Mere: 20,5 x13,5 cm
ISBN: 978-961-6936-36-1
 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Antonov cirkus - Anton's circus, dvojezična slikanica slovenščina-angleščina

Knjiga je še nerabljena! Antonov cirkus je slovensko - angleška slikanica iz zbirke Spominčice. Anton Bon je bil čokat mož s košatimi brki. Ko je še delal na ladji, je nekoč iz Afrike pripeljal leva. Leva Leopolda. Potem je pustil mornarski poklic in z levom ustanovil cirkus »Velekomedije Antona Bona in leva Leopolda«. Potovala sta iz kraja v kraj, Anton je vtikal levu glavo v gobec, lev pa se je delal grozno prestrašenega...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Zamenjam bratca

Krokodilka Karolina dobi bratca, ki se slini, nič kaj ne diši, je samo za zgago in zavzame ves prostor v maminem naročju. Nekega dne gre mama zamenjat svoj klobuk za takega, ki ji bo ravno prav in Karolini se utrne odlična ideja…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Naša mala knjižnica – Ustvarjalnik 1 in Ustvarjalnik 2

Knjiga je še nerabljena! Naša mala knjižnica je projekt založbe KUD Sodobnost International za mlade bralce v vrtcih in v osnovnih šolah, ki pod mentorstvom odkrivajo svetove knjig. Oba  vsebujeta zabavne in poučne naloge.

v košarico
Namesto: 14,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.