Mali detektiv in skrivnostna skrinja

Ankica Lepša

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Mali detektiv Atikus in prijatelji pomagajo oholi bogatašinji, gospe Arzeniji, ki jih pokliče, da bi razrešili skrivnost izginotja njene hišne gospodinje. Tiha in neopazna gospodinja je odšla nenadoma, nekega poznega večera, ne da bi komu kaj pojasnila, v družbi suhca s tujim naglasom. Naslednje jutro je neka kurirska služba odpeljala neznano kam še njeno veliko, težko skrinjo. Nato se izkaže, da je izginil tudi ključ predala v sobi Arzenijinega moža, v katerem je bilo za celo premoženje delnic, pa tudi o mladem najemniku Jaroslavu ni več sledu... Je mirna gospodinja v resnici prefrigana tatica, modra celo zahrbtna morilka? Napeto, skrivnostno, domiselno, zabavno!

Založba Ved, 2015
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 21,5 x 14 cm
ISBN: 978-961-973205

 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.