Psi pasme grešnega kozla

Ross Collins

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Kadarkoli se pojavi čuden smrad, kakec ali luža, zanje prevzameta Norman in Ringo vso odgovornost. Saj sta vendar psa pasme grešnega kozla. In skrajni čas je tudi že, da iz vsega skupaj potegneta tudi kakšno korist...

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pasme »grešnega kozla« ne boste našli v seznamih pasjih pasem, pa so povsod zelo razširjeni. Zanje je značilno, da morajo prevzeti odgovornost za vse – za prdec, ki prismrdi izpod mize med družinskim kosilom, za strašen nered v vrtni uti, za jajca, ki se razbijejo med raztovarjanjem... In ker so krivi, dobijo mnogo brc in še več hruljenja. Prav in pravično? Ne. Ne! Rešljivo? Da. Tako vsaj pravita psa, ki sta v tej zabavni knjigi prišla na odlično poslovno zamisel, da bi postala dežurna grešna kozla za plačilo. V gotovini, seveda. Zgodba, ob kateri se krohotaš, saj ljudi razgalja pogled z očišča psa, ima posejanih mnogo bodičk. Knjiga je namenjena začetnim bralcem.

Založba Skrivnost, 2016
Trda vezava, 100 strani
Mere: 20,5 x 14 cm
ISBN: 978-961-6936-44-6
 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.