Kako živijo gosenice

Ivan Esenko

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zbirka Kako živijo predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ivan Esenko v zbirki Kako živijo odpira pogled na živali, ki jih po videzu poznamo iz svojega okolja, z novega zornega kota. Na čudovitih fotografijah zagledamo gosenice povsem od blizu. Kako so lepe! Pisane, z nenavadnimi vzorci, podobnimi očem kakšne nevarne živali, še bolj nenavadnih oblik, z gubami, oklepi, čeljustmi, izrastki in ščetinami so videti kot pošasti iz nekega drugega sveta. Ste kdaj pomislili, da se bodo iz njih razvili metulji? V besedilu za vsako izmed sedmih gosenic, ki jih knjižica predstavlja, izvemo, kateri metulj se bo razvil iz nje, s čim se gosenica hrani, ali lahko naredi škodo na rastlinah, in čemu je za naravno ravnovesje pomembno, da jih ne uničujemo.

Založba Okaši, 2015
Mehka vezava, 11 strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN: 978-961-6929-60-8
 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.