Škratovile najdejo mamo

Desa Muck, ilustracije Tanja Semion

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. »V našem čarobnem gozdu še nikoli, še v tisoč letih ni bilo nobene mame, tako da ti res ne verjamem, zato… O, porkamalorka! Mama?! O? Pa je res. Mama!« se je zaslišalo nekje od zgoraj. Mama si ni upala dvigniti niti pogleda.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Škratovile živijo v gozdičku, kamor skoraj nikoli ne pride kakšna mama, zato so navdušene, ko nekega dne zagledajo bitje, ki za sprehod nikoli nima časa. Ker mora skrbeti za zahtevne otroke, zajedalskega moža in kritikastrsko mamo, za nakupovanje, kuhanje in čiščenje... Pri škratovilah pa je vse drugače. One bi se rade z mamo igrale. Ponudijo ji jagode in mama v trenutku pozabi vse, razen tega, da je Mama. In ker je Mama, nemudoma skuha škratovilam juho - bljak! – in hoče, da bi se umile in počesale. Pa kaj še! Duhovita slikanica Dese Muck bralcu ponudi čudežne jagode, ki prebudijo domišljijo, ga nasmeji, vmes pa tudi igrivo špikne mame, očete, babice in otroke.

Založba BPl, 2016
Trda vezava, 40 strani
Mere: 30,5 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-93742-9-0
 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.