Moč Erikove domišljije

Skye Byrne, ilustracije Nic George

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Skye Byrne in Nic George sta ustvarila brezčasno knjigo v svetovno uspešni zbirki Skrivnost (THE SECRET). Ko Erik izgubi svojo ljubo igračko, zajčka Robija, dedek nauči Erika uporabljati moč domišljije, da bi našel svojega prijateljčka. In ko Erik začne uporabljati moč svoje domišljije, se začne prava pustolovščina. Ali bo moč Erikove domišljije lahko pripeljala Robija nazaj k Eriku? Ali pa bo Robi za zmeraj izgubljen? Slikanica Moč Erikove domišljije bo z upodobitvijo prijateljstva med dečkom in njegovo igračo ter ponazoritvijo moči, ki jo ima sposobnost vizualnega predstavljanja, zagotovo takoj postala klasično branje za bralce vseh starosti.
Skye in Nic sta se spoznala kot otroka v svoji domovini Avstraliji; tedaj sta imela komaj osem let in še nista vedela, da bosta nekoč postala prijatelja za vse življenje. Leta 2005 sta oba začela delati za Skrivnost (The Secret), naslednjega leta pa sta se skupaj preselila v Kalifornijo. Tam sta uresničila svoje življenjske sanje o tem, da bi skupaj ustvarjala knjige za otroke: leta 2014 sta ustanovila podjetje Cuppa Cooish in ustvarila svoj prvi naslov: Moč Erikove domišljije.

Založba MK, 2016
Trda vezava, 40 strani
Mere: 23,5 x 26,5 cm
ISBN: 978-961-01-4268-3

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.