Kjer je volja, tam je pot!

Maja Brodschneider Kotnik, ilustracije Diego A. Bartolomé

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zgodba o majhnem kuščarju, ki pade z zidu in se poskuša vrniti. Na pomoč mu priskočijo mravlje, pajek, ptice, miši in zajec. Ali mu bo uspelo splezati na zid in se vrniti domov? Prikupna navdihujoča zgodba, ki otroke uči, kako pomembno je, da ne odnehamo.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Mali kuščar se potepa po zidu. Ne gleda pod noge, ampak v oblake, ki so bolj zanimivi in zato trdo pristane globoko pod zidom. Le kako naj se vrne domov? Na srečo ga opazijo živali, ki živijo v bližini zidu. Vse bi mu rade pomagale, a vsi poskusi, da bi ga mravljice, ptički, pajek, miške in zajec dvignili nazaj na zid, se končajo ponesrečeno. Mali kuščar je obupan. Ali res nikoli več ne bo videl doma? Prikupna slikanica otroke spodbuja, da rešitev za svoje težave ne iščejo pri drugih, ampak od prijateljev črpajo le podporo, do cilja pa se prebijejo sami. Slikanico s spodbudno vsebino dopolnjujejo živahne, povedne ilustracije.

Založba Hiša knjig, založba KMŠ, 2016
Trda vezava, 28 strani
Mere: 25 x 25 cm
ISBN: 978-961-6982-47-4

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.